Bauturi

Suc natural benefic pentru curatarea arterelor

 

 

 

 

Ingredientele acestui suc natural furnizeaza organismului nutrientii necesari pentru mentinerea in parametrii normali ai tensiunii arteriale, prevenind astfel hipertensiunea. Continutul bogat in potasiu joaca un rol important in imbunatatirea functiei inimii, dar si a functiei nervoase si musculare, in timp ce antioxidantii ajuta la intarirea sistemului imunitar si la scaderea colesterolului, prevenind astfel afectiunile cardiovasculare.

Ingredientul principal, kiwi, este nu doar un fruct delicios, care iti potoleste pofta de dulce, dar in acelasi timp el are grija si de sanatatea inimii tale. Kiwi previne infundarea arterelor, imbunatateste circulatia sangelui si formeaza o pelicula protectoare pe vasele de sange, astfel incat grasimile nesanatoase nu mai au nicio sansa sa se depuna pe ele. Dr. Oz spune ca 3 fructe de kiwi consumate zilnic ofera organismului cantitati importante de potasiu, un mineral care combate retentia apei in organism, scade tensiunea arteriala si previne formarea cheagurilor de sange in interiorul arterelor.

Perele contin fitonutrienti ce actioneaza ca antioxidanti, protejand tesutul inimii.

Suc natural pentru curatarea arterelor

Ingrediente:

  • 2 kiwi
  • 2 pere
  • o mana de spanac
  • 1 ceasca frunze de menta proaspata
  • 1 feliuta ghimbir

Mod de preparare:

  1. Se trec ingredientele prin storcatorul prin presare la rece.
  2. Este recomandat sa-l consumati imediat.

Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!!

Atentie!!

Acest suc nu este menit sa inlocuiasca tratamentul medicamentuos urmat de bolnavii de inima, ci sa previna afectiunile cardiovasculare si sa sprijine procesul de vindecare in cazul in care boala este deja instalata, prin reducerea colesterolului, intarirea sistemului imunitar si curatarea arterelor.

 

Sursa: maRaw




Categorii