Retete de Mancaruri

Rețetă neobișnuită: Un preparat delicios din carne tocată „doi în unu”. Toată familia îi va iubi

 

 

Rețetă neobișnuită: Un preparat delicios din carne tocată „doi în unu”. Toată familia îi va iubi

 

Dacă vă gândiți ce să pregătiți pentru prânz sau cină, aruncați o privire la această rețetă, care vă va plăcea cu siguranță.

Dacă ai acasă carne tocată și te întrebi ce să gătești cu ea, nu este nimic mai ușor decât să încerci această rețetă simplă. Oricine îl poate pregăti și pur și simplu te vei îndrăgosti de gustul ei.

Ingrediente:

Desigur, depinde de tine ce folosești ca umplutură în acest fel de mâncare, dar cu aceste ingrediente este într-adevăr foarte bun. Deci veți avea nevoie de:

  • Carne tocată – 400 g;
  • Ceapă;
  • Pesmet pentru acoperire – 100 de grame;
  • Ulei vegetal – 50 – 70 ml;
  • Ouă – 5 bucăți;
  • Roșii – 1 – 2 bucăți;
  • Brânză – 150 g;
  • Lapte – 120 ml;
  • Legume proaspete;
  • Sare, piper si condimente.

Mod de preparare:

Mai întâi amestecați carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, pesmetul și un ou într-un bol. Adaugă sare, piper și condimente după gust.

Adăugați ulei vegetal și puțină apă la acest amestec , amestecați până la omogenizare. Ungeți o tavă mică de copt cu ulei și puneți carnea tocată în ea. Intr-un alt vas se bat ouale cu laptele, se adauga sare, piper si condimente, apoi legumele tocate marunt.

Acum adăugați roșii tăiate cubulețe și niște brânză rasă la carnea tocată. Se toarnă peste amestecul de ouă și se stropește cu brânză rămasă. Acum puneți bolurile într-un cuptor rece și abia apoi setați temperatura la 180 de grade. Coaceți aproximativ 30-35 de minute.

După aceea, pregătiți doar o garnitură bună și puteți servi.

Pofta buna!

 

 Sursa




Categorii