Pizza si Paste

Cele mai bune spaghetti cu piept de pui și smântână, la cuptor

 

 

Cele mai bune spaghetti cu piept de pui și smântână, la cuptor

 

Ingrediente:

  • 200 g spaghetti
  • 350 g file de pui
  • 500 ml smântână pentru gătit
  • 1/2 linguriţă sare
  • piper negru după gust
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă busuioc

 

Mod de preparare:

  • Tăiem ceapa mărunt.
  • Tăiem fileul de pui cubuleţe.
  • Fierbem 200 g de spaghetti.
  • Turnăm 2 linguri de ulei în tigaie şi prăjim ceapa.
  • Adăugăm în tigaie carnea de pui, jumătate de linguriţă de sare, piper negru după gust şi amestecăm bine.
  • Turnăm 500 ml de frişcă.
  • Adăugăm condimente după gust şi usturoiul zdrobit.
  • Aducem amestecul în punctul de fierbere şi scoatem de pe foc.
  • Punem spaghettile într-o formă pentru copt.
  • Adăugăm bucăţele de unt.
  • Adăugăm carnea cu sos.
  • La dorinţă, puteți adăuga caşcaval dat prin răzătoare.
  • Se coace în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 grade, timp de 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

 Sursă




Categorii