Salate Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

O fac în fiecare an. Salată boierească decorată cu caviar, este o nebunie de delicioasă și infrumusetează minunat masa de Sărbători

 

 

O fac în fiecare an. Salată boierească decorată cu caviar, este o nebunie de delicioasă și infrumusetează minunat masa de Sărbători

 

Ingrediente:

  • brânză – 100 g;
  • ouă fierte – 3 buc.;
  • cartofi fierti – 2 buc.;
  • maioneză;
  • conserve de porumb – 200 g;
  • castraveți murați – 2 buc.;
  • piept de pui prajit – 200 g.

 

Mod de preparare: 

Răziți cartofii curățați, ouăle și brânza pe răzătoarea grosieră. Tapetați vasul de salată cu folie alimentară și puneți pe fund jumătate din stratul de cartofi. Ungeți fiecare strat cu o plasă subțire de maioneză.

Presărați porumb pe stratul de cartofi. Se toarnă amestecul de ouă pe porumb și se presează ușor.

Tăiați mărunt castraveții și pieptul de pui. Mai întâi, puneți castraveții pe un strat de ouă, apoi carnea de pui, compactați-o.

Pune cartofii pe un strat de carne, se unge cu maioneza si se acopera cu folie alimentara. Lăsați salata la frigider pentru o oră, apoi transferați-o pe o farfurie, răsturnând vasul cu salata. Scoateți folia alimentară.

Puteți pregăti o salată cu smântână, asta face un preparat mai sănătos.

Decorați cu caviar și marar. Dar puteti sa o deorati cu ce aveti sau dupa  gust.

 

Pofta buna!

 

Sursa

 




Categorii