Povesti de viata

Omul și-a împărtășit fotografiile de la nuntă, dar utilizatorii rețelei i-au privit soția și au refuzat să creadă … voi ce credeti ?

 

 

Imagini pentru Soție

 

 

Unele femei spun că ei refuză să meargă întâlnire cu un om mai scund , dar acest lucru nu este o problemă pentru Mindie Kniss, sotul ei are o înălțime de 81 cm.

Cuplul sa întâlnit printr-un prieten în 2009 și sa căsătorit în 2012, când Mindie sa mutat la Chicago pentru a fi mai aproape de Sean.

„Este o fericire să te căsătorești cu această femeie. Nu trece o zi in care nu-i spun cât de mult o iubesc „, spune Sean.

 

„Am grijă de ea „, adaugă Sean.

În ciuda fericirii, cuplul a devenit o țintă a poveștilor pe Internet, spunând că Sean nu ar putea niciodată să-l satisfacă pe Mindie și că este cu el doar pentru banii lui.

Mindie de 36 de ani spune: „Doar pentru că are nevoi speciale nu înseamnă că nu avem o viață sexuală uimitoare. Nu a fost o iubire fulger, dar Sean este unul dintre cei mai sexy oameni pe care îi știu. Este înșelător să spun că soțul meu nu mă poate satisface sexual și nu mă îngrijorează „.

„Sunt cea mai sexuală persoană pe care o cunosc”, confirmă soțul ei. „Sexul este probabil cea mai mare parte a vieții mele.”

 

 

 

, Sean sa născut cu osteogeneză imperfecta sau osteopsathyrosi, care este o tulburare genetica caracterizata prin oase care se rup cu ușurință, de multe fără o cauză aparentă.

La vârsta de 35 de ani are 81 cm înălțime și are picioare mai scurte din cauza stării sale, care afectează creșterea oaselor.

Până acum avea 200 fracturi în picioare, mâini, gât, nas și alte locuri.

„Nu pot merge  într-un magazin deoarece o lovitură mică poate fi fatală pentru mine. Cred că oamenii se simt inconfortabil cu ideea că cei care au nevoi speciale și au dorințe sexuale si fantezii „, spune Sean.

 

 

Sursa: Viralgr
Categorii

loading...
error: Content is protected !!