Aperitive si Gustari

Oricate as prepara tot putine sunt. Toti din casa iubesc aceste tartine fierbinti. Incearca-le si tu

 

 

 

Ingrediente:

– 1/2 pahar de lapte

– 150 grame de cașcaval

– 1 franzelă

– maioneză

– 3 ouă

– file de pește

– ulei

– sare și piper după gust

 

Mod de preparare:

Franzela o vom taia feliute cu grosimea de 1 centimetru.

Apoi intr-un bol batem ouale cu lapte.

Pregatim o tava pe care o ungem cu ulei.

Feliutele de franzela le inmuiem in compozitia de lapte dupa care le asezam in tava.

Pestele il taiem bucatele si le asezam peste franzela.

Radem cascavalul si il presaram peste peste.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si punem deasupra maioneza.

Bagam la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180 de grade celsius.

 

 

Pofta buna!

Sursa: Vkusno Specialitatea Casei




Categorii