Uncategorized

Ramona Gabor a luat-o de la zero si recunoaste ca e infricosator. „Nu vrem sa pierdem ceea ce este al nostru”

 

 

 

 

Ramona Gabor s-a mutat in America, alaturi de sora ei, Monica Gabor si se pregateste de noi inceputuri. Bruneta a transmis un mesaj pentru toti cei care o sustin.

 

Ramona Gabor traieste in America, la invitatia insistenta a iubitului Monicai Gabor. Mr.Pink s-a aratat dornic sa o sustina pe Ramona Gabor in afacerile pe care le vor face, iar bruneta si-a inchiriat o locuinta si are o masina in California. Dupa cativa ani buni in Dubai, unde avea si afacerea ei, Ramona Gabor a luat-o de la zero si viseaza sa isi faca propria ei linie de cosmetice in America.

Recent, bruneta a publicat un mesaj emotionant, prin care isi doreste sa ii incurajeze pe cei care o sustin. Recunoste ca noile inceputuri sunt infricosatoare si da exemplu despre cat e de greu pentru oricine sa ia o decizie radicala, insa Ramona Gabor spune ca satisfactia reusitei e cea care ar trebui sa aduca motivatia.

„Noile inceputuri sunt intotdeauna atat de infricosatoare… Cu totii avem acele momente in viata cand vrem sa iesim din zona noastra de confort, din ceea ce pare sa fie sigur, dar e gresit si dupa ce facem o multime de lucruri, totusi renuntam. Nu vrem sa pierdem ceea ce este al nostru, ne temem sa o luam de la capat, asa ca doar asteptam. Ne multumim cu mult mai putin decat meritam doar pentru ca suntem speriati. Sunt aici sa va spun ca niciun inceput nou nu este usor, sa o iesi de la zero nu este deloc usor, dar este foarte satifacator atunci cand stii ca ai reusit! Nu va multumiti cu mai putin decat meritati, asculta acea voce interioara si urmeaza-ti visele! Avem aceasta viata pentru a face tot ce este mai bun! Fii un visator!”, a scris Ramona Gabor pe o retea de socializare.

 

Sursa 

Tags
Categorii

loading...
error: Content is protected !!