Aperitive si Gustari

Rulada cu masline si somon

 

 

Ingrediente:

4 oua ,
2 linguri faina,
2 linguri amidon,
100 g maioneza,
1 varf cutit sare,
verdeata(sau broccoli),
100 g masline fara samburi,
100 ml ulei,
100 de g crema de branza
300 de grame file somon afumat

 

Preparare:

Se amesteca ouale cu faina,amidonul,maioneza,sare si piper.Se adauga ¼ din verdeata, taiata marunt. In tava de copt(eu am folosit una cu dimensiunile 24*34 cm),se aseaza hartie de copt si se intinde compozitia. Cu lingurita de ceai se aseaza mici gramezi de verdeata taiata marunt(sau broccoli oparit). Se aseaza si maslinele taiate inele in randuri. Se introduce la cuptor 7-10 minute la 180 200 de grade. Cand este gata se rastoarna pe un planseu,partea de dinauntru va fi acum exteriorul ruladei. Se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi fileul de peste.Apoi se stropeste cu lamaie.Se ruleaza.Se lasa doua ore in frigider.

 

Pofta buna!

 

Sursa: AgathA Restaurant

Categorii

loading...
error: Content is protected !!