Aperitive si Gustari

Secretul rezistenţei celor mai delicioşi CASTRAVEŢI MURAŢI TARI

 

 

 

 

SECRETUL RETETEI CE-TI PASTREAZA CASTRAVETII TARI:

1. Speli castravetii, ii pui intr-un vas si ii pastrezi de pe o zi pe alta in apa cu sare (saramura).

2. Apoi ii scoti din acea saramura (pe care o arunci), ii scurgi si ii pui in borcane.

3. In prealabil se pot pune pe fundul borcanului: cimbru (crengute sau doar “scuturat”/samanta), boabe de mustar, piper boabe, feliute de ceapa, catei de usturoi, ardei iute, zahar, hrean taiat etc.

4. Apoi amesteci intr-o oala apa rece, sare si otet (dupa gust). Le amesteci bine si torni in borcane, peste castraveti. Du la rece in camara…

 

IMPORTANT: otetul folosit sa fie otet din VIN!

 

Sursa : RomaniaTV.net




Categorii