Uncategorized

Simona Gherghe l-a pus la punct pe Daniel Ionaşcu: „Este a nu ştiu câta oară când îmi…”

 

 

 

Moment tensionant la Acces Direct. Simona Gherghe a fost deranjată de o declaraţie făcută de Daniel Ionaşcu, în emisiunea de miercuri de după amiază.

 

Totul a pornit de la cazul invitatei din platou, care a recunoscut că a făcut prostituţie. Îndrăgita prezentatoare a fost deranjată de comentariul făcut de avocatul Daniel Ionaşcu, care i-a spus invitatei că îi provoacă repulsie. Simona Gherghe a fost deranjată de reacţia acestuia şi a încercat să-i explice că nu este frumos felul în care s-a exprimat.

„Doamnă, nici nu ştiţi ce sentimente de repulsie îmi daţi”, a spus Daniel Ionaşcu către femeia din platou.

„Domnule avocat, nu trebuie să priviţi aşa lucrurile. Cu toţii suntem oameni. Nu trebui să aveţi repulsie pentru nimeni, nu suntem cu nimic superiori doar pentru că am avut noroc să ne naştem într-o familie bună, care să ne îndrume bine. Doamna nu a avut noroc. Suntem atât de diferiţi, nimeni nu are dreptul să judece pe altul. Nu este un model, este a nu ştiu câta oară când îmi răstălmăciţi cuvintele şi încep să mă supăr. V-am atras atenţia că nu este în regulă să spuneţi că simţiţi repulsie. Înseamnă că aveţi dumneavoastră o problemă şi să nu vă mai aud cu credinţa. Un om care reprezintă Biserica Ortodoxă spune despre alt om că simte repulsie îmi pare rău, domnule avocat, dar sunt dezamăgită. E urât ce faceţi că îmi răstălmăciţi cuvintele, eu nu am spus de femeia aceasta că este un model”, i-a răspuns Simona Gherghe lui Daniel Ionaşcu.

 

 

Sursa

Tags
Categorii

loading...
error: Content is protected !!