Bauturi

Sucul de varză proaspătă alcalinizează organismul, stimulează sistemul imunitar și distruge bacteriile și virușii

 

 

 

 

Atunci când vine vorba de ulcer, putem spune cu adevărat că este o afecțiune foarte dureroasă! Medicii cercetează de ani de zile, care sunt cauzele exacte ale dezvoltării ulcerului, însă nu au găsit un factor concret. Se pare că ulcerul este strâns legat de stres, consumul de alcool, medicamente sau, de curând, s-a descoperit că și gena poate reprezenta un factor. De fapt, este un amalgam de factori, iar tratamentul convențional durează aproximativ 40-50 de zile.

Totuși, există un remediu natural, susținut de cadrele medicale, care chiar are efect în tratarea ulcerului. Din păcate, nu se vorbește atât de des despre acest remediu, deoarece așa se întâmplă cu majoritatea tratamentelor naturiste.

Este vorba despre un tratament cu suc de varză.

Iată cum se prepară 1 litru de suc de varză.

 Prima doză

  1. Fierbe apa
  2. Taie cubulețe un kilogram jumătate de varză
  3. Adaugă 4 1/2 cești de apă fierbinte și amestecă
  4. Pune în blender
  5. Strecoară
  6. Pune apoi într-un borcan din sticlă, cu filet
  7. Depozitează la temperatura camerei, timp de 3 zile
  8. Poți pune apoi puțin la rece și este gata de servit

 

Cu siguranță ai obținut o cantitate mai mare de 1 L, tocmai de aceea, poți folosi cantitatea rămasă pentru a repeta tratamentul.
 

Iată cum:

  1. La cea de-a doua preparare, vei avea nevoie de o singură zi, deoarece o parte din preparatul tău este deja fermentat.
  2. Repetă pașii de la 1 la 5
  3. Adaugă jumătate de ceașcă din primul preparat, în cel de-al doilea, înainte de a pune la fermentat.
  4. Lasă la fermentat, la temperatura camerei, 24 de ore
  5. Pune la rece și servește
  6. Astfel vei putea continua cu cea de-a treia doză și așa mai departe.

 

Sursa: Pentru Suflet




Categorii