Uncategorized

ULTIMA ORA! E definitiv! Corina Danila, aruncata in strada de banca la care facuse credit ca sa isi ia casa

Imagini pentru E definitiv! Corina Danila, aruncata in strada de banca la care facuse credit ca sa isi ia casa E definitiv! Corina Danila, aruncata in strada de banca la care facuse credit ca sa isi ia casa! Corina Danila are mari probleme! Vedeta de televiziune a primit recent…

 

Corina Danila are mari probleme! Vedeta de televiziune a primit recent vestea ca judecatorii au respins contestatia facuta de ea si au decis executarea silita pentru un credit de jumatate de milion de franci elvetieni. Corina Danila spera ca magistratii din Ilfov sa isi schimbe hotararea si sa nu se ajunga la executarea silita pentru creditul facut in urma cu mai multi ani, pentru 460.000 de euro.

Potrivit presei, Corina reusise sa scape de o executare in 2012, dupa ce banca a pus presiune si a incercat sa isi recupereze banii pe credit. Vila Corinei Danila a fost atunci scoasa la licitatie, dar nu s-a gasit cumparator.

Acum, instanta a autorizat “creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu”, ceea ce inseamna ca prezentatoarea de televiziune va fi aruncata in strada.

 

Sursa
Tags

Categorii

loading...
error: Content is protected !!