Casa de vis

Aceasta casa mica are chiar si un spatiu pentru oaspeti

 

 

 

 

Casuta este incantatoare, iar design-ul din interior te face sa te simti confortabil si este mobilata si utilata cu tot ceea ce are nevoie. Priviti!

Din exterior, aceasta casuta verde afara uimitor, desigur, dar interiorul va va lasa cu gura cascata. Este frumoasa, ordonata si este utilata si mobilata cu absolut tot ceea ce aveti nevoie. Casa este construita pe roti de catre Jessica Lynch si sotul ei, Carsin Lynch. Noi credem ca este perfecta pentru a evada intr-un weekend sau pentru a petrece acolo o vacanta linistita, departe de zgomotul din oras.

casa-micuta-1

casa-micuta-2

Spatiu mic, dar practic

Spatiul are baie, bucatarie, un loc pentru a lua masa si un living. De asemenea, sus poti dormi linistit, casuta avand doua spatii pentru a te odihni. Spatiul pare de vis, iar noi credem ca oricine va fi mai mult decat fericit sa isi petreaca aici cateva zile. Locuinta are tot ceea ce ii trebuie, iar o familie micuta ar putea, cu brio, chiar sa locuiasca aici.

Loading...

Nu avem nevoie de spatii foarte mari pentru a ne petrece vacantele sau weekend-urile, ci doar de o bucatarie in care putem sa gatim un pranz delicios si o cina calda, un spatiu pentru a manca si un acoperis calduros deasupra pentru a ne feri de frig.

 

casa-micuta-4

casa-micuta-5

casa-micuta-6

casa-micuta-7

casa-micuta-8

casa-micuta-9

casa-micuta-10

Baia este numai buna pentru o persoana, are chiar doua oglinzi si un suport pentru prosoape. Mica, ordonata si curata, aceasta baie este amenajata in stil modern si se potriveste pentru orice tip de casa. Baia are un dus pe care il poti folosi dupa o zi lunga si obositoare, iar peretii sunt vopsiti cu alb pentru a da impresia de un spatiu mai mare si mai luminat.

casa-micuta-11

casa-micuta-12

casa-micuta-13

casa-micuta-14

casa-micuta-15

Voi ce parere aveti despre aceasta casa micuta? Ati locui aici sau doar ati folosi aceasta casuta pentru o escapada de un weekend?

 

via  Ideipentrucasa.ro
Categorii