Horoscop

Ce spune data ta de naștere despre modul în care faci dragoste

 

 

 

 

Data la care te-ai născut poate spune foarte multe despre personalitatea ta, dar și despre destinul pe care îl vei avea și are o mari influență asupra modului în care te miști în pat. Specialiștii se folosesc de ”cifra destinului” pentru a determina acest lucru.

Prin calcularea cifrei tale, vei descoperi cum să-ți satisfaci dorințele intime. Acestă cifră se obține prin adunarea cifrelor din data de naștere, astfel vei avea la final o singură cifră. De exemplu dacă data ta de naștere este 1 ianuarie 1980 – numărul destinului tău se va calcula astfel: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra 1 a destinului:

Loading...

Atunci când vine vorba de amor, ești mult prea dominantă, însă și pasională. Tinzi să-i faci pe partenerii tău că-ți sunt mai mult rivali decât prieteni. Însă, deși ai aceste ieșiri egocentriste, bărbații te consideră foarte atrăgătoare și își doresc să aibă aventuri amoroase cu tine.

Recomandări: Cel mai bine te descurci atunci când ești tu deasupra, însă nu uita de nevoile partenerului tău și lasă-l și pe el să preia inițiativa. Femeile care au această cifră a destinului trebuie neapărat să poarte lenjerie intimă roșie.

Cifra 2 a destinului:

Deși ai tendința să programezi partidele de amor, ești un adevărat as în dormitor. Ești amanta perfectă și oferi îi partenerului tău plăceri nebănuite. Iubești să săruți și să îi oferi căldură partenerului și poate faci aceste lucruri doar pentru a te simți tu protejată.

Recomandări: Îți place la nebunie să-ți aduci partenerul în extaz și poți încerca un masaj erotic sau un dans lasciv și ,de ce nu, te poți satisface singură în timp ce el privește. Femeile pot să poarte lenjerie intimă sau machiaj în nuanțe de portocaliu.

Cifra 3 a destinului:

Nu ai inhibiții să-ți place să încerci orice în materie de amor. Ai încercat orice era de încercat și ești o amantă de excepție. Ai foarte mare încredere în forțele tale și de aceea îi vei da starea ta de bine și această încredere și partenerului tău.

Recomandări: Nu lași nici o părticică din corpul tău neexplorată și nici a partenerului tău. Poți fi atrasă de fetișuri ale sânilor sau tălpilor. Femeile trebuie să poarte lenjerie galbenă.

Cifra 4 a destinului:

Ești adepta amânării actului intim pentru a spori intensitatea actului intim și ești o persoană loială. Pentru tine, relația înseamnă foarte mult și este sfântă pentru tine. Nu te abține din a face amor pentru că între tine și partener trebuie să existe o conexiune.

Recomandări: Ești adepta amorului cu lumina stinsă, lent și blând, însă uneori îți place să fi luată și puțin mai tare de către partener. Pentru femei se recomandă lenjeria verde.

Cifra 5 a destinului:

Este mai greu cu tine pentru că ai nevoie și de stimulare fizică, dar și de una mentală pentru a putea face amor. Ești o fire aventuroasă și îți place să încerci lucruri noi cu oameni noi.

Recomandări: Nu spui ”nu” la nimic și îți place să faci amor în toate modurile posibile atâta timp cât te bucuri de plăcere. Poartă lenjerie intimă de culoare albastră.

Cifra 6 a destinului:

Cei care au această cifră a destinului sunt firi perfecționiste și loiale. Pentru amor, au nevoie de un spațiu special amenajat și de o atmosferă caldă. Iubesc preludiile lungi și pasionale.

Recomandări: Trebuie să-i spui partenerului ce îți place. Femeile trebuie să poarte lenjerie albastră sau neagră.

Cifra 7 a destinului:

Ai o fire romantică și visătoare și trebuie să fii conectată și intelectual cu partenerul tău, nu doar fizic. Uneori tinzi să-ți critici partenerul pentru că nu observi acea conexiune.

Recomandări: Poți să încerci să vorbești murdar din când în când în timp amorului și femeile trebuie să poarte lenjerie violet sau mov.

Cifra 8 a destinului:

Ești o fire schimbătoare când vine vorba de amor. Uneori ai chef nebun și nu te mai saturi, însă ai și momente în care ți-e lene și nu ai nici un chef. Ori ești sedus, ori tu ești cea care seduce. La început, partenerul tău poate fi scos din sărite de acest comportament, dar odată ce se va obișnui cu tine, îți va fi loial.

Recomandări: Culoare roz este recomandată pentru femeile cu această cifră și poți încerca fără ezitări amorul pe roluri.

Cifra 9 a destinului:

Mereu te pui pe tine pe primul loc și dacă nu-ți convine ceva devii irascibilă imediat. Deși ai o fire blândă, uneori devii dominatoare.

Recomandări: Încearcă să incluzi în preludiu poziția 69. Poți să porți lenjerie maro sau aurie.

 

Sursa: Ești superbă
Categorii