Povesti de viata

Cele trei legi ale îndeplinirii dorințelor, explicate de LIDIA FECIORU. Funcționează garantat

 

 

 

 

Lidia Fecioru a spus că există trei reguli pe care trebuie să le respecți cu sfințenie dacă vrei să ai o viața bună și prosperă, cu tot ce îți dorești.

1. Legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ce vrei.

Loading...

Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. Când spuneam că pui bănuțul în căniță și ceri un singur gând, la fel trebuie să faci și acum: o singură dorință, un singur gând.

Trebuie să comanzi și să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne oprește nimeni să spunem o rugăciune la asta. Nu ne oprește nimeni să îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ți plătești partenerul de afaceri. Iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu.

Plătești ajutând pe cineva, dând zeciuială din ce ai facut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

3. Legea bunăvoinței

Indiferent de cați bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru ca banii să rămână la tine. Este și cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să știe nimeni. Trebuie să trăiești în armonie cu ceilalți. Nu se gândesc la ei, pentru că știu că lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu dă înzecit.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

 

Sursa: Colectionarul
Categorii