Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru 2023. Ce ne așteaptă în următoarele luni, zodiile cu noroc în 2023

 

 

Horoscopul iernii: Cum îți merge la sfârșit de an și cum începe  Noul An!

 

Cititorul în stele a dezvăluit în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, care sunt previziunile astrologice pentru anul care vine. Ce ne așteaptă în următoarele luni când Saturn intră în zodia Pești începând din 7 martie 2023.

Cristina Demetrescu, prevestiri importante pentru anul 2023. Ce evenimente vor avea loc
Cristina Demetrescu este de părere că intrarea lui Saturn în Pești, unde va sta până în 2025, aduce închiderea unor cicluri. Oamenii trebuie să se pregătească pentru lecții de viață și plăți karmice, însă nu trebuie să uite că tot răul este spre bine.

Anul 2023 are doi ași puternici în mânecă. Este vorba de două planete grele, de generație, care își desfac tensiunea și lucrurile se mai liniștesc puțin. În plus, Saturn, planeta profesor, își încheie tranzitul odată cu ieșirea din Vărsător.

Concret, este vorba de un fel de restart. Totodată, Saturn intră în Pești, care o zodie cristică și aduce numeroase lecții care nu sunt deloc simple. Apare un segment, inclusiv pe harta țării noastre, care poate fi unul dificil.

Din fericire, nu este o perioadă dintre cele mai rele, ci mai degrabă care vizează probele prin care trebuie să trecem ca națiune. Este momentul oportun să ne reîntoarcem la credință, spiritualitate sau să se regăsim pe noi înșine.

Ce aduce Saturn în zodia Pești
Saturn în zodia Pești vorbește despre o perioadă de resetare, chiar dacă vor fi foarte mulți oameni care vor suferi sau se vor sacrifica. Sunt persoane care s-ar putea să învețe ceva din smerenie sau din umilință, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Pe de altă parte, acest nativ resprezintă mântuire, iluminare și felul în care ne raportăm la o problematică ce poate fi destul de angoasantă. De anul viitor oamenii vor căuta mai mult în interiorul lor pentru că nu prea au încotro să o mai ia.

De asemenea, ne ghidăm în perioada următoare după intuiție, fler și un anumit simț care nu poate fi accesat de oricine. La nivel global pot fi probleme legate de apă, duse la extrem, cum ar fi secetă sau inundaţii.

Pot apărea probleme serioase din punct de vedere climatic cu care nu ne-am mai confruntat până acum. La acest capitol intră tsunami-uri sau uragane, adică lumea s-ar putea să se schimbe puțin în sensul acesta.

Copiii care se nasc în următorii trei ani fac parte din oastea lui Hristos și au o misiune de salvare sau de vindecare atunci când vor fi mari. Plecând de la dorința de a avea și de a epata putem ajunge să avem mari datorii financiare.

Anul începe cu Jupiter care stă în zodia Berbec până pe 16 mai 2023 și reia un ciclu timp de 5 luni. A mai fost în această situație și în 2022, însă nu foarte multă lume a beneficiat de pe urma lui. Cumva se poate finaliza pandemia.

Al doilea act al acestei planete ne ajută foarte mult să ne regăsim, să fim independenți. De asemenea, destinul intră după data de 12 iulie în Berbec și rămâne 1 an și 7 luni și aduce mai mult curaj și mai multă independență.

De asemenea, Jupiter în Berbec generează și oameni noi, curente, modă nouă și tot felul de idei noi și inovații. Relațiile vor avea de suferit dacă nu au baze corecte și solide.

Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile norocoase în 2023

Mai exact, în cadrul emisiunii “Voi cu Voicu”, Cristina Demetrescu a vorbit despre noutățile pe care le aduce 2023, dar și despre zodiile care vor avea noroc din plin în anul următor.

Conform astrologului, anul 2023 va fi influențat puternic de Saturn în Pești. Această planetă aduce totodată lecții de viață pentru foarte multe zodii, dar și mari provocări.

Pe de altă parte, astrele favorizează doar anumite zodii, spune Cristina Demetrescu. Este vorba despre nativii din zodia Berbec și nativii din zodia Taur, planeta Jupiter influențând masiv aceste două semne zodiacal în mod pozitiv.

”Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecu și Taurul, spune Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa”, spune astrologul.

Cristina Demetrescu, despre provocările anului 2023
Și asta nu este tot. Cristina Demetrescu a mai adăugat și că anul 2023 aduce mari surprize și pentru alți nativi. Vor fi momente în care tensiunile dispar și de asemenea, se așterne și liniștea într-un anumit punct.

”2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin”, a mai precizat Cristina Demetrescu, pentru sursa citată.

Conform astrologului, planta Saturn urmează și ea să își încheie tranzitul în jurul datei de 7 martie 2023, moment în care o să iasă din Vărsător.

Acea clipă va fi ca un restart, a mai spus acesta, iar mai apoi, Saturn, care este planeta profesor va intra în zodia Peștilor.

Odată cu această mișcare, vor urma lecții care nu sunt deloc simple, pentru foarte multe zodii, avertizează astrologul.

”Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie cristică. Vorbim despre o dimensiune cristică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple”, atenționează Cristina Demetrescu.

Amintim că numerologul Mihai Voropchievici a prezentat și el horoscopul integral pentru luna decembrie. Ultima lună din an continuă să aducă situații neașteptate pentru foarte mulți nativi.

 

Sursa

 

 
Categorii