Inedit

Delecteaza-ti privirea cu aceste idei creative si vezi cum poti reinventa macrameurile

 

 

 

 

Suntem siguri ca macrameuri lucrate de mana bunicilor noastre avem cu totii in casa. La fel de siguri suntem si de faptul ca nu se mai poarta pentru simplul motiv ca nu mai sunt la moda. Dar daca tot le avem si le pastram ca pe niste lucuri de valoare, iata ca le putem reinventa. Cum? Urmarind aceste idei creative.

Avantajul unor astfel de proiecte ar fi acela ca putem alege ce model vrem sa realizam, desi nu aceasta este partea cea mai interesanta, ci faptul ca putem decora cu ajutorul lor o multime de alte obiecte din casa. De aceea propunem sa vedem impreuna care sunt acestea.

 

idei creative

Idei creative pe care noi le vedem ca fiind spectaculoase din punct de vedere estetic. Priviti!idei creativeidei creativeidei creativeidei creativeidei creative

Loading...

Un alt mod interesant, spunem noi, de a refolosi macrameurile, ar fi acela de a accesoriza o fata de masa din bumbac. Ia priviti ce frumos arata o fata de masa patrata pe marginea careia au fost aplicate astfel de accesorii lucrate de mana!

Unul din multele feluri de a reinventa macrameurile bunicii, o reprezinta faptul ca le putem refolosi tot ca accesorii pentru infrumusetat casa. Iar cand spunem acest lucru ne referim, spre exemplu, la accesorizarea pernutelor fantezie. De aceea va invitam sa va inspirati din modelele pe care vi le-am prregatit mai jos.

O alta idee buna ar fi sa accesorizam un abajur care sta uitat pe undeva prin casa. Si nici nu ar fi prea greu, spunem noi. Singurul lucru pe care ar trebui sa-l facem ar fi acela de a lipi micile macrameuri peste materialul deja existent, dandu-i in felul acesta o tenta vintage. Priviti!

Putin probabil sa fi auzit de perdele din macrameuri. Iata ca exista si sunt chiar interesante ca aspect, parerea noastra.

sursa foto

 

Sursa: ideipentrucasa
Categorii