Stiri

Diagnostic crunt! Adela Noriega suferă de cancer

 

 

 

Adela Noriega, cunoscuta actriță de telenovele, a fost diagnosticată cu cancer. Vestea vine după ce s-a aflat de ceva vreme că și Edith Gonzales a primit din partea medicilor acelși diagnostic crunt.

Adela Noriega suferă de cancer

TV y Novelas anunță că Adela Noriega suferă de cancer. În anul 2008, actrița de telenovele s-a retras din viața publică. De asemenea, și-a închis și rețelele de socializare. Însă recent a reapărut în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat care este boala de care suferă.

Loading...

Potrivit sursei menționate anterior, nu s-a aflat de ce tip de cancer suferă celebra actriță de telenovele. Însă, se pare că a fost internată într-o clinică din Europa pentru tratament. Acum este în Miami, unde se recuperează alături de familie.

Până acum, Adela Moriega nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste zvonuri legate de starea sa de sănătate. Însă ambii ei părinți s-au stins din cauza cancerului. Mama ei s-a stins în anul 1995, după ce a pierdut lupta cu teribila boală.

Conform presei, frica de a înceta din viață a fost motivul pentru care actrița a deci să se retragă din lumina reflectoarelor.

 

Imagini pentru Adela Noriega

 

 Sursa
Categorii