Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Idei cu aroma de sarbatoare pentru a decora casa de Craciun

 

 

 

 

Cu totii suntem indragostiti de aroma sarbatorilor de iarna, de mirosul de scortisoara in proaspatul vin fiert, magica aroma a portocalelor si mirosul cald de cozonac abia scos din cuptor. Deja vrajiti de spiritul magic al sarbatorilor de iarna, asteptam cu drag sa redecoram sufrageria de Craciun cu ornamente parca scoase dintr-un basm.

Intr-o sufragerie, este important sa stim din timp unde vom amplasa bradutul, pentru a ii face loc si pentru ca acesta sa nu blocheze vederea catre usa sau catre televizor. Daca deja am gasit spatiul potrivit, acum nu mai trebuie decat sa ne hotaram la o tema pe care sa o folosim atunci cand impodobim bradutul.

Culorile alese

Cea mai frecventa greseala pe care o facem este aceea de a impodobi bradul de Craciun cu toate ornamentele pe care le avem in casa. In primul rand, ne vom gandi care sunt culorile pe care noi le preferam pentru a ne putea axa pe ele. Culoarea traditionala pe care cu totii o preferam este rosu, insa rosu poate fi combinat cu o multime de alte culori placute, cu arome de sarbatoare cum ar fi:

  • argintiul
  • auriul
  • albastrul

Pentru un brad decorat simplu, ne putem axa pe albastru cu argintiu, culori placute care vor face ca decoratiunile din camera sa fie simple si elegante, in acelasi timp.

 

sufrageria-de-craciun-1sufrageria-de-craciun-2

sufrageria-de-craciun-3

sufrageria-de-craciun-4

sufrageria-de-craciun-5

sufrageria-de-craciun-6

sufrageria-de-craciun-7sufrageria-de-craciun-9

sufrageria-de-craciun-11

sufrageria-de-craciun-13

sufrageria-de-craciun-14

sufrageria-de-craciun-17

sufrageria-de-craciun-19

sufrageria-de-craciun-20

sufrageria-de-craciun-22

sufrageria-de-craciun-25

sufrageria-de-craciun-26

sufrageria-de-craciun-27

sufrageria-de-craciun-28

sufrageria-de-craciun-29

sufrageria-de-craciun-30

sufrageria-de-craciun-32

sufrageria-de-craciun-33

Sursa: Ideipentrucasa.ro
Categorii