Povesti de viata

Mesajul acestei femei pentru toate cuplurile care s-au despărțit și au copii! Iată povestea ei!

 

 

 

 

Despărțirile sunt lucruri cu care nu toți oamenii se pot descurca, mai ales dacă sunt și copii la mijloc. Unii părinți încearcă să treacă peste trecut de dragul copiilor, dar e imposibil să își vadă mai departe de viață din cauza resentimentelor. Nu e cazul acestei femei și a fostului ei iubit. Jessica Singleton și fostul ei, Jon, au un băiețel adorabil pe nume Pierson. Cei doi s-au despărțit dar încă se consideră o familie.

Relația lor funcționează de minune așa și Jessica a decis să facă public cât de tare îl apreciază pe Jon pentru că e acolo de câte ori are nevoie Pierson.

”El e fostul meu iubit și îl apreciez foarte mult. E genul de om căruia nu-i pasă să conducă kilometri distanță dacă fiului meu îi e rău, are nevoie de hăinuțe noi. Îl sun și vine. Vine și-l ia la plimbare sau stă cu el de câte ori am multă treabă sau vreau să mă odihnesc. Mă ascultă atunci când nu mă simt bine.”

A împachetat cadourile de Crăciun pe care i le-a cumpărat și i-a spus copilului că sunt de la mami, chiar dacă eu nu am avut bani să-i cumpăr atît de multe. E un tată adevărat pentru copilul meu. Am trecut prin multe împreună pentru a ajunge la acest nivel de relație. Am ales să rămânem prieteni buni, în ciuda lucrurilor care n-au mers în relație. Nu mai găsiți pretexte și încercați să rămâneți prieteni pentru copii voștri, chiar dacă relația sau căsnicia voastră s-a terminat urât.

Acesta a fost mesajul femeii pentru toate cuplurile care uită de copii atunci când se despart, uită că un copil trebuie să-și vadă părinții împreună, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu. Doi oameni care s-au iubit cândva și care au un copil pot rămâne prieteni și se pot ajuta reciproc, indiferent de trecut.

 

Sursa
Categorii