Fripturi si Gratare Sarbatoarea Pastelui

Miel cu maioneza si usturoi, un deliciu de Paste

 

 

 

 

Ingrediente:

•    1-1,2 kg de carne de miel cu os,
•    sare,
•    piper negru măcinat,
•    coriandru,
•    0,5 pahar de maioneză,
•    4 căţei de usturoi,
•    1 lingură de pătrunjel tocat.

 

Mod de preparare:

Se amestecă maioneza, condimentele, usturoiul mărunţit. Tăiem carnea de miel bucăţi nu prea mari, ungem carnea cu amestecul respectiv, lăsăm să se marineze 4-6 ore în fuctie de cît de tînără e carnea. Carnea marinată o fierbem înăbușit la foc domol timp de 1,5-2 ore în apă sărată (1,5-2 pahare), dacă e necesar mai adăugăm apă pe parcursul fierberii. Cu 10 minute înainte de a fi gata adăugăm usturoiul tocat mărunt, presărăm cu verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

 

Imagini pentru Carne de oaie ca la Comrat

 

Sursa:Moldovenii.md




Categorii