Inedit

Nicio haină nu-i va da unei femei clasa pe care o are

 

 

 

 

Sunt femei care vor să demonstreze că sunt frumoase și deștepte cu ajutorul lucrurilor materiale. Privesc pe alții de sus și au aere de femei cu fițe. Își permit să jignească, să insulte și sunt convinse că au tot dreptul să se comporte astfel. De foarte multe ori tot ceea ce au: bani, haine de firmă, mașină bună, călătorii exotice nu le-au dobândit cu ajutorul propriului efort, nu au muncit, nu au luptat pentru visurile lor. Au ales o altă cale, pe care nu o voi spune, pentru că nu am dreptul să le judec.

Doar că o femeie adevărată nu are nevoie de un sponsor și de un card care nu-i aparține. Ea atrage atenția asupra ei datorită caracterului, a cunoștințelor, a atitudinii și demnității. Ea nu are nevoie să se îmbrace în cea mai scurtă rochie și să-și onduleze corpul de căprioară într-un club și să aștepte când va fi agățată. Știe să-și câștige respectul, bunăstarea și să devină o femeie  puternică din toate punctele de vedere.

Nici o haină nu-i va da unei femei clasa pe care  o are. Atât timp cât ești o femeie ieftină și de bani gata, blana de mii de euro nu te va juta să demonstrezi că reprezinți altceva decât ceea ce ești. Te va da de gol atitudinea pe care o ai și valorile. O femeie e înțeleaptă și această înțelepciune se vede în faptele sale, în ochii ei, în felul  care gândește, sau pur și simplu e genul de femeie care vrea prea multe, vrea să fie o doamnă, dar să contribuie la evoluția ei nu dorește. Caută cele mai ușoare căi crezând că astfel se poate alege cu o clasă socială.

Loading...

Tu alegi cine să fii și tot tu suporți consecințele. Ai grijă de dorințele tale și de sufletul tău.

 

Sursa: De Vorba cu Tine
Categorii