Povesti de viata

Nu pot sa cred asa ceva! Fiica mea virgină este însărcinată?

 

 

 

 

Medicii au multe povești amuzante care s-au întâmplat cu adevărat în cabinetele lor. Cei mai mulți ar putea umple cărți cu aceste întâmplări. Un medic de familie a împărtășit o poveste care s-a întâmplat de curând.
“La ora 14 avea o programare cu una dintre pacientele mele mai vechi, doamna Gherman și fiica sa, Ioana de 16 ani. Programarea s-a cerut a fi urgentă. Fiica nu se simțea bine.
– Care este problema? Cu ce vă pot ajuta?

– Fiica mea nu se simte deloc bine. S-a îngrășat în ultima perioada, vomită dimineața și e foarte sensibilă la mirosuri.

– Ia să vedem. Ioana, hai să îți iau tensiunea și să te ascult. În 5 minute vine și asistenta să-ți ia sânge. În 5 zile avem rezultatele și veniți din nou la control. Până atunci, Ioana, încearcă să mănânci mai multe fructe și legume, să te odihnești și să eviți grăsimile, prăjelile și efortul.

Loading...

Doamna Gherman era tare îngrijorată. Eu aveam deja un posibil diagnostic și am așteptat rezultatele analizelor de sânge. Mi s-a confirmat ipoteza, mai târziu.

La următorul control, încerc să o iau cu ușurelul pe mamă.

– Doamna Gherman, nu știu cum să vă spun asta, dar fiica dumneavoastră este însărcinată. În patru luni, aș zice eu, dar trebuie să o vadă și un obstretician ginecolog. Vă dau trimitere.

– Gravidă? – doamna Gherman este șocată. Fata mea, n-a fost niciodată cu un bărbat. Nu-i așa, Ioana? – se întoarce către fiica ei.

– Da, mama. Nu m-am sărutat niciodată cu un băiat.

Situația devenise ridicolă spre amuzantă. M-am dus spre fereastră și priveam cerul. Am stat cam 5 minute așa, timp în care mama era tare revoltată. M-a întrebat dacă s-a întâmplat ceva.
– Doamnă, ultima oara când a rămas o virgină însărcinată, o stea a apărut la răsărit și trei magi au pornit o călătorie. N-aș vrea să ratez momentul ăsta din nou.

Doamna Gherman și-a schimbat medicul de familie a doua zi.”

 

Sursa: Poate nu stiai
Categorii