Teste

Numai persoanele cu o inteligență superioară observă 6 animale sau mai multe. Tu câte vezi?

 

 

 

O iluzie optică are legătură cu iluzia vederii care ne face să percepem realitatea în mai multe moduri. Pot fi de natură fiziologică asociate cu o stimulare în exces a ochilor sau a creierului din punct de vedere al strălucirii, a culorii, al mișcării, ca senzația pe care o ai după ce te uiți la o lumină puternică sau cognitivă, care are de-a face cu cunoștințele noastre cu privire la lume.

În ultima vreme, iluziile optice au invadat pur și simplu internetul, sunt extrem de folositoare pentru a ne exersa și dezvolta abilitățile, să punem la treabă vederea și creierul și reușim să scăpăm și de stres. Încearcă să identifici animalele și să găsești balerina din a 2-a iluzie cu ajutorul prietenilor tăi și puteți să faceți chiar o competiție din asta pentru a vă distra împreună.

O imagine care a generat multe polemici este cea de jos. În ea, unii oameni susțin că este doar un elefant, care se poate observa la prima vedere, iar alții spun că sunt mai mult de 4 animale. Trebuie să ne eliberăm gândurile, să ne concentrăm atenția asupra pozei și să fim foarte atenți. Câte animale vezi în imaginea de mai sus?

Loading...

Ai răspuns deja? În afară de elefant, în imagine se mai pot vedea un câine, o pisică, un pește, o broască țestoasă, un măgar, un șoarece, un delfin și un șarpe. Sunt chiar 9 animale, deși pare greu de crezut.

Unele persoane sunt și mai perspicace și observă lucrurile mult mai bine, astfel că au găsit 13 animale. În continuare, îți prezentăm o schemă cu locul și denumirea fiecărui animal din poză pentru a-ți putea verifica răspunsul.

 

Dacă nu ai reușit să identifici toate animalele, își prezentăm mai jos o a doua probă a acurateții vizuale. În imaginea de mai jos sunt o mulțime de păsări flamingo. Printre ele, se află ascunsă o balerină.  Majoritatea persoanelor reușesc să o identifice pe loc. Tu cât de repede o vezi? Verifică răspunsul numai după ce ai privit imaginea cu multă atenție.

 

Ai reușit de data aceasta? Această iluzie optică a fost creată pentru a se atrage atenția asupra dansului în general. În continuare, îți prezentăm răspunsul acestei iluzii optice, cu locul exact unde se află balerina printre păsările flamingo.

 

 

Iluziile optice sunt extrem de recomandate pentru a-ți menține mintea alertă. Exersează în fiecare zi cu cel puțin o iluzie optică pentru a-ți păstra mintea ageră și poți crește gradual nivelul de dificultate până când ajungi să te pricepi de minune la ele.

 

Sursa: Tasta.ro
Categorii