Stiri

S-a aflat cu ce se ocupă FIICA lui Gică Hagi, peste HOTARE, departe de familia ei! La cei 23 de ani, Kira …

 

 

 

 

Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. Este supranumit Regele fotbalului românesc și se mândrește cu o carieră excepțională în fotbal.

Hagi are o familie frumoasă, iar cei doi copii îi calcă pe urme în ceea ce privește succesul profesional și par la fel de conștiincioși ca tatăl lor.

Imagini pentru Uite cum arată acum, Kira, fata lui Hagi…

 

Hagi este foarte mândru de fiica sa, Kira, în vârstă de 23 de ani, care și-a ales domeniul artistic și studiază în afara țării. Ea a plecat în urmă cu trei ani în Statele Unite pentru a studia actoria la Academia de Teatru și Film „New York” din Los Angeles.

Loading...

 

Imagini pentru Uite cum arată acum, Kira, fata lui Hagi…

 

Recent, fiica lui Hagi s-a angajat la o companie importantă din domeniul entertainmentului, mai exact, este vorba despre Ownzones Media, o companie de peste Ocean care are sediul central în Florida și care a dezvoltat o aplicație pentru furnizarea conținutului digital pentru industria de film, televiziune și creație.

Kira Hagi și-a început drumul în actorie în 2014, când a interpretat rolul principal în „București, te iubesc”, un film de dragoste, care a avut mult succes. Fiica Regelui a mai jucat apoi și într-o piesă de teatru, la Teatrul de Comedie din București.

La acea vreme, ea a fost remarcată de actorul George Mihăiță, care a observat că este o tânără talentată, care are toate calitățile pentru a deveni o actriță de succes, precizează sursa citată.

Gheorghe Hagi se poate considera un om împlinit! Este unul dintre cei mai cunoscuți români în afara țării, rămâne Regele fotbalului românesc și, pe lângă asta, are o familie fericită – un băiat, Ianis, care îi calcă pe urme și joacă fotbal, dar și o fată, Kira, care a ales să-și construiască o carieră artistică în afara țării.

 

Imagine similară

 

Sursa: Romania Azi

Tags
Categorii