Stiri

Simona Halep le-a dezvăluit englezilor crudul adevăr despre România!

 

 

 

 

Simona Halep (27 de ani) a vorbit deschis cu britanicii de la The Guardian despre cariera sa, cele mai dificile momente intamplinate, dar si lucruri mai putin stiute pana acum. Ea a făcut de asemenea dezvaluiri inedite in presa engleza.

Printre altele, Simona Halep le-a spus englezilor si crudul adevar din Romania: copiii talentati se pierd, pentru ca nu au bani, scrie fabricatinromania.info.

Cum o caracterizeaza englezii pe Simona Halep

“Halep este pe cat de curajoasa, pe atat de onesta, si ne-a spus la ce a trebuit sa renunte pentru tenis, cum a trebuit sa se schimbe si cum si-a facut o interventie de micsorare a sanilor pe cand avea doar 18 ani. A fost speriata? ‘Nu’, spune ea.”, scriu cei de la The Guardian despre campioana noastra.

“Familia mea s-a temut. Mie nu mi-a fost frica, pentru ca stiam ca trebuie sa o fac pentru tenis. Visul meu a fost sa fiu pur si simplu cea mai buna. Asa ca, atunci cand m-am dus la doctor, m-am dus cu zambetul pe buze.

Apoi, am fost mult mai usoara si toate problemele cu spatele au disparut. Deci a fost cea mai buna decizie. M-am dedicat 100% si am facut totul pentru tenis”, a spus Simona Halep in The Guardian.

Simona Halep: “Plangeam si nu voiam sa ies pe teren”

“Saltul ei este remarcabil, pentru ca, pe langa faptul ca este romanca si a avut foarte putine atuuri, caracterul sau este unul atipic pentru un sportiv”, mai scriu englezii, in caracterizarea Simonei, care le-a spus: “Uneori plangeam. Nu voiam sa merg pe teren, pentru ca eram prea timida. Eram foarte introvertita, inca sunt introvertita”.

Cei de la The Guardian continua: “Halep zambeste cand ii spunem ca a parut foarte sigura pe ea in acest interviu”. “Sunt mult mai deschisa acum. Am progresat mult si pot fi mult mai naturala”, spune Simona.

Sportiva noastra le-a dezvaluit englezilor crudul adevar din Romania: “Am primit multe de la tenis si ma simt foarte bine cand ii ajut pe altii, pentru ca este foarte greu. Multi copii talentati se pierd, pentru ca nu au bani. Tenisul e un sport scump in Romania”.

Englezii au aflat ca Simona Halep are echipa de hochei

In finalul materialului, cei de la The Guardian dezvaluie si faptul ca Simona sustine financiar si o echipa de hochei feminin.

“Platesc pentru tot ce au nevoie – echipament, antrenori, turnee in afara Romaniei. Au inceput deja sa-i bata pe baieti, deci e bine. Uneori merg sa le vad si ma motiveaza foarte tare”, spune Simona Halep.

 

Imagine similară

 

Sursa
Categorii

loading...
error: Content is protected !!