Inedit

(Video) Impresionant! Socant! Camerele de supraveghere au filmat cel mai tragic eveniment din istoria țării!

 

 

 

Probabil ții minte cum în anul 2011 Japonia a fost inundată de un tsunami gigantic care a fost declanșat la rândul său de un cutremur puternic.

Cutremurul din Tōhoku din 11 martie 2011 a fost un seism de 9 grade cu epicentrul în oceanul Pacific, în apropierea orașului japonez Sendai, aflat pe coasta de est a Japoniei.

Acesta a declanșat o alertă de tsunami pe coasta estică japoneză și în țările învecinate: Noua Zeelandă, Australia, Rusia, Guam, Filipine, Indonezia, Papua Noua Guinee, Nauru, Hawaii, Marianele de Nord (americane) și Taiwan. Alerta de tsunami emisă de Japonia a fost la cel mai înalt grad, ceea ce însemna că valul seismic ar putea avea până la 10 metri înălțime.

Valurile tsunami au măturat totul în calea lor, inclusiv avioanele din unele aeroporturi de dimensiuni reduse, iar iahturile din marele porturi ale regiunii Sendai au fost aruncate pe uscat, unele ajungând pe dealurile din vecinătate sau pe acoperișul unor blocuri de 3 etaje. Înălțimea maximă a valului tsunami a fost măsurată la 38,9 m.

În acest video vei putea vedea câteva secvențe filmate de camerele de supraveghere. Este absolut îngrozitor ce s-a întâmpla în acea zi tragică. Sperăm ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.

 

 

 

Imagine similară

Imagine similară
Categorii

loading...
error: Content is protected !!