Inedit

(Video) Mireasa s-a încălțat în TENIȘI! După ce s-a apropiat mirele de ea și a pornit muzica, a urma ceva INCREDIBIL!

 

 

 

 

Cu siguranță, filmul ”Dirty Dancing” este una dintre cele mai bune melodrame americane, pe care o poți privi iar și iar. Cel mai memorabil moment din film este desigur scena de dans de la finalul filmului. De când a apărut acest film, ultima scenă de dans a încercat să fie redansată de nenumărate ori la concursurile de dans și talente. Și nu doar la ele.

Tinerii însurăței din Polonia Asia și Maciek au hotărât să-și cucerească oaspeții la nuntă, demonstrând un dans în stilul ”Dirty Dancing”, pe piesa ”Time of my life”.

Ce s-a primit din aceasta, puteți vedea în video-ul de mai jos. Da, mirii nu au reușit din prima să facă aceleași mișcări geniale ca în film. Însă e evident că ei s-au antrenat mult timp și au depus mult efort pentru a-și bucura oaspeții. Și nu degeaba, pentru că dansul lor a fost vizionat pe youtube de mai mult de 1.6 milioane de oameni. O performanță notorie pentru un dans de nuntă, nu?

Redacția noastră le urează însurățeilor ca sclipirea din ochii lor, sentimentele autentice, pasiunea și dragostea lor să fie cu ei tot timpul.

Dacă și tu ai apreciat dansul deosebit a acestei perechi îndrăgostite, atunci nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

 

Sursa: Perfect Media
Categorii

loading...
error: Content is protected !!