Inedit

(Video) Un avion plin cu pasageri a fost cât pe ce să se prăbușească din cauza vântului puternic. Îți este frică și să privești!

 

 

Toată lumea știe că avionul este cel mai sigur mijloc de transport din lume. Ele sunt mai sigure chiar decât trenurile ori bicicletele. Cu toate acestea este suficient să nimerești o singură dată într-o zonă de turbulență, pentru a pune la îndoială acest adevăr.

Pasagerului avionului din video-ul de mai jos probabil nu o dată și-au făcut cruce în timpul aterizării lui. Anume în astfel de momente ateii devin oameni foarte religioși 🙂 La aterizare avionul a fost întâmpinat de un vânt foarte puternic care bătea dintr-o parte. Acest vânt este cel mai periculos pentru avioane. Vântul din spate doar îi mărește puțin viteza iar cel din față i-o scade, însă cel dintr-o parte îl destabilizează și încearcă să-l răstoarne.

Poți vedea cum o aripă a avionului a fost cât pe ce să atingă pista de decolară. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, rezultatul ar fi fost tragic. Însă datorită profesionalismului piloților, impactul cu pământul a fost prevenit și avionul s-a ridicat în aer pentru a mai încerca o dată să aterizeze. De data aceasta totul a decurs perfect și a avionul a aterizat cu bine.

Dacă ai fost impresionat de acest video, atunci neapărat fă-i share pe Facebook.

 

 

 Sursa
Categorii

loading...
error: Content is protected !!