Uncategorized

Detalii sfâșietoare de la înmormântarea Ionelei Prodan! Oana Roman spune tot adevărul: Preoţilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Ce au observat în timpul slujbei: Nu au răbdat şi au reacţionat, ce urât…:

 

 

 

 

Oana Roman a fost prezentă la căpătâiul Ionelei Prodan, în timpul zilelor în care trupul neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, dar și la înmormântarea ce a avut loc astăzi.

Oana Roman este prietenă apropiată cu cele două fiice ale Ionelei Prodan, Anamaria și Anca, și a fost foarte afectată de acest eveniment nefericit, însă un lucru petrecut în timpul slujbei de înmormântare a întristat-o teribil.

„M-a întristat faptul că prea puțini colegi de-ai Ionelei Prodan, artiști, au fost alături de ea. Chiar și preotul a spus la un moment dat că s-ar fi așteptat să fie mai multă lume la înmormântare. I-am spus Anei că acum e adrenalina, e normal, dar cel mai greu va fi peste câteva zile când vor realiza realmente că ea nu mai e, că nu mai au cum să-i dea telefon, că nu le mai răspunde la telefon, că sună la ușă și ea nu mai este acolo. Pe măsură ce timpul trece, la început, e din ce în ce mai greu.”, a mărturisit Oana Roman, pentru Revista Viva!.

Pe tot parcursul zilelor cât timp trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu, numeroși artiști au venit să îi aducă un ultim omagiu și să aprindă o lumânare. Colegi de breaslă precum Elena Merișoreanu, Gheorghe Turda, Marian Man Gheorghe, Maria Dragomiroiu sau Benone Sinulescu.

De asemenea, vedeta se gândește cu groază la momentul inevitabil când și părinții ei vor pleca dintre noi și spune că îi va fi foarte greu, deși se declară o femeie puternică în fața provocărilor vieții.

„Mă gândesc cu foarte mare spaimă, recunosc, la momentul în care și mama mea se va duce și tatăl meu se va duce. Nu știu cum voi avea puterea să fac față la așa ceva. Mie îmi va fi poate și mai greu de atât.”, a mai spus Oana Roman.

 

 Sursa

 

 

La Capela Cimitirului Bellu, toți cei care și-au luat rămas bun au avut parte la intrare de ceva nemaivăzut.

Anamaria a avut grijă ca oamenii să și-o amintească pe mama ei așa cum era: veselă, frumoasă, energică și pozitivă.

Astfel că organizatorii priveghiului de la Capelă au pus un ecran mare pe care apar imagini cu Ionela de la ultima ei zi de naștere, ținută în octombrie.

Ionela Prodan s-a stins din viață luni, 16 aprilie, la ora 21 la Spitalul Elias din Capitală. Artista suferea de cancer pancreatic. Deși dădea semne de revenire, așa cum spun cei care au vizitat-o la spital, Ionela s-a dus foarte repede imediat după ce a ieșit din comă.

Denisa Nechifor a dezmințit o serie de informații apărute despre Ionela Prodan

Prietena Anamariei Prodan, celebra Denisa Nechifor, a spus ieri la TEO SHOW că artista nu a fost conectată niciodată la aparate. Aceasta a fost pusă de Ana să dezmintă o serie de informații care au apărut în spațiul public.

„Am fost la capelă. Eu am venit pentru Ana. E tare, e puternică. E foarte tare. Era pregătită într-un fel, pentru că nu ești pregătită niciodată. Dincolo de suferință trebuie să pregătească absolut totul.

A primit azi noapte multe mesaje. A spus că niciodată nu a primit atât de multe mesaje. Erau încurajări de la oameni pe care îi cunoștea și de la oameni pe care nu îi cunoștea.

Gândește-te că mama ei a murit în brațele ei, cu ea de mână. A murit la 21 seara. În ultimul an a fost o luptă pe toate planurile. Avea foarte mare grijă de ea. Doamna Ionela avea tot timpul grijă de ceilalți. Era foarte activă, era în mișcare în permanență.

Mi-a zis Ana să vin să spun lucrurile adevărate. S-a scris că a fost la aparate, că ar fi murit. Eu am văzut-o cu ochii mei, am fost în vizită la spital.

Ana vrea să lămurească ce s-a întâmplat. Vrea ca oamenii să rămână cu imaginea mamei ei așa cum a fost și așa cum este realitatea ei până la urmă”, a declarat Denisa pentru Teo Trandafir.

 

 Sursă

Tags

Categorii

loading...
error: Content is protected !!