Aperitive si Gustari Sarbatoarea Pastelui

Drob de pui „Mozaic”

 

 

 

 

Ingrediente:

500 gr ficat 6 oua fierte
8 oua crude
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare, piper

 

Mod de preparare:

Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul.

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi.
Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale.

Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios.

Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii

 

.

Sursa: Caietul cu retete




Categorii