Inedit

Pasiune sau obsesie? Cele mai CIUDATE COLECȚII din întreaga lume! Acești oameni nu mai au nici o salvare!

 

Imagini pentru Pasiune sau obsesie? 5 dintre cele mai CIUDATE COLECȚII din întreaga lume! Acești oameni nu mai au nici o salvare! DOT.RO

 

Există colectarea și mai există și colectarea „chestiilor”, iar prin asta, ne referim la… gunoaie. Adică lucruri inutile, fără sens și absolut nici un motiv pentru care ți le-ai dori în casă.

Acum, colecționarii adevărați care investesc în artă și mașini vechi, adună aceste lucruri deoarece le iubesc și pentru că sunt în căutarea unor locuri sigure în care să-și reverse mulțimile de bani.

Dar oamenii care colecționează chestii doar pentru că iubesc colecțiile nu se aleg cu o afacere atât de importantă. Poate doar una sentimentală.

Cert este că oamenii colecționează unele dintre cele mai trăsnite și neimaginate lucruri. Sigur, să colecționezi lucruri este o aventură interesantă.

Poți strânge ștampile, opere de artă, monede, mașini și orice alte elemente neobișnuite cu care decizi să-ți ocupi timpul și să-ți cheltui banii.

Unii oameni au o frică de neînțeles față de clovni.   2053 clovni  ajuns în cartea Guinness.

 

Imi amintesc febra Pokemonului cand copiii au vrut sa le aiba pe toti. 12.400 de pokemon.

 

                              

 

 Deși nu este o colecție ieftină, există câteva femei norocoase care să-și poată permite o super-colecție. Și într-o imensitate de 2500 de produse erotice, o fată din Statele Unite investește o parte din salariul ei în “camera de agrement”.

 

 

Cel mai mare colector de linguri furate din companiile aeriene este Dieter Kapsch. Și a colectat deja nu mai puțin de 1760 de  linguri de la 447 de companii aeriene diferite.

 

 

 

 Sigurdur Hjartarson și-a început colecția ciudată de penisuri de animale în 1997. Și astăzi colecția sa are 143 de exemplare de organe de la 41 de mamifere diferite.

 

 

Cu șase ani în urmă, când chinezul Wang Guohua și-a început colecția de pachete de țigări, nu și-a putut imagina că va apărea în Guinness ca cea mai mare colecție de țigări din lume. Și tipul nu a pus laolaltă mai mult de 30.000 de pachete de țigări din întreaga lume. Și erau atât de multe cutii pe care le putea să le găsească.

 

Sursa: Dot.Ro Incógnita 

Categorii

loading...
error: Content is protected !!