Sfaturi utile

Ȋnvață să aranjezi oglinzile din casă pentru a avea mai mult noroc

 

 

 

 

Filosofia antică Feng Shui asociază oglinzile apei și norocului. Oglinda captează energiile negative și le respinge pe cele negative.

Mulți experți în Feng Shui spun că nu ar trebui să ai în casă oglinzi mâzgălite, fumurii, așezate pe bucăți. Există și diverse superstiții legate de oglinzi, că o oglindă spartă ar aduce un ghinion timp de șapte ani sau că două oglinzi plasate față în față ar aduce nenorociri.

Oglinzile ce reflectă ușa casei trebuie îndepărtate, deoarece îndepărtează energia pozitivă și o direcționează spre exterior.

Dacă vrei să îți pui o oglindă în dormitor poate ar trebui să o acoperi noaptea pentru că atrage energiile negative pe timpul nopții. Cel mai bun loc din bucătărie pentru plasat o oglindă este în spatele aragazului, se spune că astfel vei atrage bunăstarea.

Și forma oglinzilor trebuie luată în considerare. Oglinzile pătrate sau dreptunghiulare sunt un indicator al echilibrului, iar cele octogonale sunt simbolul puterii. Alege o oglindă ovală pentru a menține unitatea în familie.

Punctele cardinale în care sunt plasate oglinzile sunt foarte importante în Feng Shui. O oglindă așezată la est aduce sănătate și bani celor din casă, o oglindă așezată pe peretele de sud aduce noroc, iar una așezată la nord va aduce îmbunătățiri carierei.

Oglinda perfectă ce respinge toate energiile negative este oglinda Ba Gua (înainte de Rai). Aceasta se găsește în două forme concavă și convexă și se folosește în special în afara casei. Această oglindă trebuie cumpărată numai din magazinele ce comercializează produse Feng Shui și ar trebui folosită numai la îndemnului unui specialist în această filosofie.

 

Sursa: Gazeta Dambovitei
Categorii