Panificatie

Biscuiţi cu dulceața de cirese

 

 

Biscuiţi cu dulceața de cirese

 

Ingrediente:

Unt 125 g
Smîntînă 125 g
Faina de grau 2 80 g
Zahăr3 linguri
Еsență de vanilie1/3 lingurițe
Coajă de portocală după gust
Dulceața după gust

Mod de preparare:

Untul moale, smântâna, esenţa de vanilie şi zahărul se mixează bine.

step1

Cel mai bine e să se folosească un blender vertical.

step2

Se adaugă coaja de portocală.

step3

Se cerne făina direct peste compoziţia de zahăr şi unt.

step4

Se frământă un aluat moale. Nu exageraţi cu făina!

step5

Se pune pentru o oră la frigider. După care se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină.

step6

Se taie fâşii.

step7

Se ung fâşiile cu dulceața de cirese. (Alegeţi unul nu prea lichid).

step9

Se face o ruladă.

step10

Se taie.

step11

Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 30-40 minute. Înainte de a le servi, se pot presăra cu zahăr pudră.

step12

Pofta buna!

 




Categorii