Inedit

10 reguli de care se conduc femeile înțelepte și un pic șirete. Respectă-le și vei avea o viață așa cum îți dorești

 

 

 

 

Atunci când femeia este suficient de deșteaptă și are experiența necesară de viață, ea va putea să facă față și să iasă cu demnitate din orice situație delicată.

1. Ascultă interlocutorul. Problema generației de astăzi constă în faptul că s-a dezvățat să audă și să asculte. Iar, noi, la nivel de subconștient, credem că nu am fost auziți și că ceea ce spunem nu interesează pe nimeni. Și ca urmare a acestui fapt, ridicăm vocea și încercăm să strigăm peste interlocutor. Ceea ce este greșit. Vorbește mai încet, așa încât să fii înțeleasă- asta este o artă adevărată.

2. Manifestă respect. Bărbatul trebuie să simtă că este sprijinul, protecția și capul familiei, chiar dacă în societatea contemporană nu este întotdeauna așa. Dacă vrei să fii o femeie înțeleaptă și un pic vicleană, respectă-ți întotdeauna soțul.

Loading...

3. Păstrează distanța. O femeie deșteaptă nu va ține pe nimeni lângă ea. Din acest considerent bărbații vor fi atrași de ea. Oferă-i libertate iubitului și nu încerca să-l suspectezi la orice fleac.

4. Zâmbește mai des. Dispoziția bună și zâmbetul îți vor oferi încrederea de care ai nevoie. Femeia care este întotdeauna calmă, înțeleaptă, echilibrată, generează admirația celor din jur.

5. Confirmă-ți vorbele prin fapte. Încearcă să faci întotdeauna ceea ce spui. Nicio femeie sigură pe sine nu se tânguiește și nu plânge pe umărul cuiva. Ea este iubită, puternică și înțeleaptă.

6. Laudă-ți mai des partenerul, cu și fără motiv. Astfel el își va îmbunătăți părerea față de sine, îți va simți sprijinul și respectul față de el. El se va obișnui cu acest gând și va încerca să-ți satisfacă așteptările. Un mic șiretlic care funcționează întotdeauna este lăudarea partenerului înainte de a-i cere ceva.

7. Învață să economisești. Există bărbați care nu au încredere în femeie în ceea ce privește gestionarea banilor. Asta se întâmplă deoarece femeile obișnuiesc să cheltuiască prea mult. Fă-l să simtă că banii sunt direcționați acolo unde trebuie.

8. Renunță la critică. Încearcă să fii înțelegătoare, să-l asculți și să-l susții moral în toate situațiile. Reține regula: puțină critică, multă încredere. Cu cât mai multă încredere va avea în tine, cu atât mai multă informație vei primi.

9. Oferă-i susținere. Orice bărbat care simte sprijinul de alături va veni să se consulte cu cel care îi oferă această susținere. Important este să aștepți ca el să facă primul pas.

10. Să nu umilești niciodată bărbatul în prezența altor oameni. O femeie înțeleaptă le va arăta prietenilor că soțul ei este stăpânul în casă. În acest mod el va deveni mândru și va fi mai ușor să-l convingi de anumite lucruri, fără certuri și scandaluri.

 

Sursa: Poate Nu Stiai
Categorii