Flori si gradina

100% BIO – tratament naturist impotriva manei! Se recomanda la culturile de tomate, castraveti, dovlecei, pepeni chiar si la vita de vie

 

 

 

 

Mana este probabil cea mai periculoasa boala a unei gradini si nu de putine ori gradinarii cheltuiesc sume de bani impresionante pentru achizitia de tratamente chimice specializate pentru combaterea acesteia.

In cele ce urmeaza doresc sa va arat un tratament pe cat de simplu, care a dat rezultate bune aproape de fiecare data cad l-am folosit.

Este o solutie atat de simpla care a fost descoperita de mai bine de 50 de ani, exact in momentul in care s-a raspandit cu repeziciune utilizarea generalizata a pesticidelor.Imagini pentru 100% BIO - tratament naturist impotriva manei din gradina
Poate nu o sa va vina sa credeti dar este vorba de laptele crud de la vaca…. am fost si eu sceptic dar….trebuie incercat si dupa asta vreau sa va aud parerile.

Loading...

Cei care au aplicat saptamanal, pe plante, un amestec de 30-40% lapte si 60-70% apa, au rezultate uimitoare in combaterea miraculoasa a acestei „maladii agricole”, chiar mai bune decat folosirea pesticidelor.

Se recomanda la culturile de tomate, castraveti, dovlecei, pepeni chiar si la vita de vie.

Cel mai ideal este ca acest tratament sa fie facut pentru prevenire, prin aplicarea saptamanala prin pulverizare, pe frunze dar si pe toata planta in sine.

Specialistii mentioneaza ca proteinele din lapte in combinatie cu razele solare creeaza un efect antiseptic pentru planta. Sarurile si aminoacizii din lapte ar explica cumva actiunea impotriva manei.

Bafta si mult noroc!

 

Sursa:Live green 4 ever
Categorii