Sfaturi utile

3 sfaturi prin care poti sa scapi de datorii

 

 

 

 

 

Scapi de datorii – Dacă te-ai săturat de toate problemele financiare și de datoriile pe care le ai, poate că a venit momentul să schimbi ceva în viața ta! Nu există probabilitate mai mare de a reveni la o siguranță financiară, fără să începi cu pași mici. Tocmai despre acești pași vorbim astăzi, 3 pași care îți vor readuce siguranța financiară!

1.Pune bani deoparte, în fiecare lună, aproximativ 15 % din venitul tău

Chiar dacă ai datorii, încearcă să fii chibzuit, sunt sigur că o să reușești. Poți pune deoparte 15% din banii care ți-au rămas după ce ai reușit să achiți toate datoriile lunare.

2.Scapă de credite și datorii

Este important să îți plătești datoriile, așa că poți începe prin achitarea creditelor sau datoriilor cele mai mici, apoi să urci treptat către cele mai semnificative. Îți amintești de banii puși deoparte? Ei te vor ajuta să plătești o parte din creditul mare.

Loading...

3.Creează-ți propria siguranță financiară

Acum, după ce ai scăpat de datorii, nu îți mai este frică să pierzi serviciul. A venit timpul să faci pași hotărâți pentru a-ți schimba statutul financiar. Fiecare bănuț obținut prin trudă trebuie depus pentru a începe o nouă afacere. Ce îți place să faci? Care sunt planurile tale de viitor? Încearcă să nu ai visuri mărețe încă de la început. Întocmește un plan de afaceri, prin pași mici, așa cum ai început și să scapi de datorii!

Nu uita, trei pași mici și vei reuși!

 

Sursa: Secretele
Categorii