Horoscop

3 zodii care iubesc o singura data in viata

 

 

 

 

 

Cu iubirea nu e de joacă. Este devizul câtorva dintre zodii, care admit că nu te poţi îndrăgosti mereu de câte altcineva, ci că doar o dată ai cu adevărat şansă să găseşti persoana potrivită pe care să o iubeşti apoi toată viaţa.

Iată care sunt cele 3 zodii care îşi deschid cu greu sufletul, dar când o fac va fi pentru totdeauna:

Taur

Aceşti nativi sunt foarte fideli. De departe, chiar sunt cei mai loiali şi mai sinceri dintre toate zodiile. Iubesc cu adevărat o singură dată în viaţă şi vor da tot ce au mai bun pentru persoana iubită. Îşi dăruiesc greu inima şi nu se joacă de-a dragostea, ci rămân toată viaţa alături de persoană de care s-au îndrăgostit. Vor stabilitate şi siguranţă în relaţii, iar dacă sunt răniţi, nu vor mai reuşi să iubească din nou.

Loading...

Scorpion

Scorpionul este pasional şi pare genul fluşturatic, însă în realitate nu e deloc aşa. Iubirea sa e vulcanică, explozivă, dar odată manifestată devine irepetabilă. Odată ce şi-a ales un partener, îi rămâne loial acestuia şi are tendinţa de a uita chiar şi de prieteni. E drept că până să iubească în adevăratul sens va avea mai multe aventuri. Cert este însă că se va îndrăgosti cu adevărat o singură dată, iar iubirea să va fi una dintre cele mai profunde cu putinţă.

Peşti

Doar o dată în viaţa iubeşte nativul din zodia Peşti, iar odată ce-şi va găsi iubirea, va face orice ca să o păstreze. Chiar dacă mai are şi alte relaţii, înainte sau după iubirea vieţii sale, sunt doar din curiozitate sau din plictiseală. În niciun caz nu e vorba despre iubire. Este o persoană dedicată, care îşi respectă partenerul şi care nu îl va înşela. De aceea, persoană căreia îi declară iubirea poate fi convinsă de sentimentele sale curate.

 

Sursa: Unimedia
Categorii