Horoscop

3 zodii de bărbaţi care nu vor să se însoare

 

 

 

 

Dacă racul este nerăbdător să se căsătorească şi să aibă o familie a lui, Vărsătorul pare să fie alergic la cuvântul “nuntă”. Vezi care e părerea iubitului tău despre căsătorie şi cât de greu îl aduci în faţa altarului!

3 zodii de bărbaţi care nu vor să se însoare

Gemeni

Bărbatul din Gemeni nu este adeptul căsătoriei. Îi este indiferent dacă aveţi sau nu “acte” pentru că nu crede în importanţa lor şi nu înţelege de ce alţii pun atâta preţ pe ele. În schimb înţelege dorinţa unei femei de a fi mireasă, aşa că, dacă tu vrei o nuntă, nu trebuie decât să-i spui. Orice petrecere, chiar şi cea de nuntă, este un motiv de bucurie pentru el.

Loading...

Leu

Leul se teme că, după căsătorie, va ajunge să trăiască “sub papuc”. E singurul motiv pentru care evită căsătoria. Orgolios şi egoist, îşi doreşte să fie mereu pe primul loc, în centrul atenţiei şi să fie cel care ia decizii. Nu îi place să se consulte cu cineva sau să i se dea ordine. Iar când apar copiii, Leul chiar suferă pentru că nu mai este cea mai importantă persoană din viaţa soţiei.

Vărsător

Vărsătorul ţine foarte mult la libertatea lui. Este genul de burlac veşnic, care zboară din floare în floare până la vârste înaintate şi numai cuvântul “nuntă” e de ajuns să-i declanşeze un atac de panică. Dacă iubitul tău e un Vărsător adevărat, nu prea ai şanse să-l duci la altar.

Ce părere au celelalte zodii despe căsătorie

Berbec

Una din particularităţile lui este aceea că se îndrăgosteşte foarte repede şi când se întâmplă asta îşi pierde minţile complet pentru ca apoi să-şi revină bruc şi să-i pară rău pentru ce a făcut. Dacă este îndrăgostit de tine şi sunteţi la începutul relaţiei îl poţi duce foarte uşor la altar, dar la scurt timp te va duce el la tribunal. Nu te lăsa păcălită de entuziasmul lui, pentru că aşa se comportă la fiecare început de relaţie.

Taur

Taurul nu are nimic împotriva căsătoriei, ba chiar dacă găseşte femeia potrivită este dornic să se însoare, ştiind că astfel va avea mereu pe cineva care să-l ajute şi să facă anumite lucruri în locul lui. Căsnicia i se pare mai comodă decât celibatul. Ce îl deranjează este organizarea nunţii, care nu se potriveşte deloc cu lenea lui proverbială.

Rac

Racul este unul din bărbaţii care se căsătoresc de tineri şi au copii devreme. Familia este foarte importantă pentru el şi îşi doreşte să aibă una doar a lui cât mai repede cu putinţă. Din păcate, el va fi unul din copii şi nu te vei putea baza pe el când vine vorba de lucruri serioase. Îi place mai mult să se joace cu cei mici, în timp ce soţia ia decizii dificile.

Fecioară

Bărbatul Fecioară are un maxim respect pentru reguli, convenţii sociale şi legi, aşa că e foarte important pentru el să fie căsătorit “cu acte”, să facă slujba religioasă, petrecerea de nuntă şi toate cele obişnuite în asemenea situaţii. Însă îşi doreşte ca în casa lui să “cânte cocoşul”, aşa că nu e uşor să fii “colegă de apartament” cu el, mai ales că e foarte atent la detalii – mai ales la curăţenie – şi tipicar.

Balanţă

Boemul bărbat Balanţă nu dă doi bani pe actele de la starea civilă. În general, nativii zodiei nu prea cred în căsătorie şi preferă să trăiască toată viaţa în “concubinaj”. Dar dacă tu îţi doreşti neapărat să te căsătoreşti şi să fii mireasă, nu va refuza nunta. Dacă te iubeşte va face orice ca să fii fericită. Însă, atunci când nu-i convine ceva, va merge la tribunal cu aceeaşi uşurinţă cu care a mers la starea civilă.

Scorpion

Scorpionul nu este neapărat dornic să meargă la altar, dar nici nu exclude posibilitatea. Când o face, vrea să fie pentru toată viaţa şi face tot posibilul să-şi aleagă cu grijă partenera. De aceea, Scorpionii, în general, se căsătoresc destul de târziu, când consideră că au maturitatea necesară pentru a alege inteligent şi pentru a convieţui fără probleme alături de cineva.

Săgetător

Ca orice semn de foc, Săgetătorul este o persoană pasională, care se dedică trup şi suflet persoanei iubite. Iar cea mai bună dovadă a sentimentelor lui este cererea în căsătorie, care vine totuşi destul de târziu, când este sigur că a ales persoana potrivită. E unul din bărbaţii care cred sincer în căsătorie, dar nu se grăbesc să facă acest pas.

Capricorn

Capricornul ţine la tradiţii şi vrea să facă totul ca la carte, inclusiv când vine vorba de relaţia de cuplu. Este hotărât să se căsătorească, să fie tată şi cap de familie, să facă orice pentru fericirea alor săi. Însă nici el nu se gărbeşte să facă acest pas. Căsnicia lui trebuie să fie perfectă – ca tot ce face el – aşa că aşteaptă momentul potrivit şi mai ales persoana potrivită.

Peşti

Bărbatul Peşti este foarte romantic şi crede că nunta este una din dovezile de iubire pe care ţi le poate aduce. În general, aceşti bărbaţi se cam grăbesc să se însoare, din dorinţa de a intra în rândul lumii şi a avea o familie, aşa că de multe ori căsnicia nu durează până la adânci bătrâneţi.

 

Sursa: Zumi.md
Categorii