Inedit

4 superputeri rare pe care empaticii le dețin, însă nici nu știu acest lucru

 

 

4 superputeri rare pe care empaticii le dețin, însă nu știu acest lucru

 

Fiind o persoană empatică, probabil că uneori latura sensibilă te poate copleși, mai ales atunci când energiile din jurul tău sunt destul de greu de stăpânit.

Înainte de a te blama pentru acest lucru, gândește-te la câte superputeri ai. Citește mai jos și vei afla că nu este deloc rău să ai trăsături emotive.

Cele 4 puteri rare ale empaticilor

1. Poți citi mințile celor din jur

Este un dar extrem de rar să poți citi mintea cuiva. Unii oameni spun că au această putere, deoarece cunosc limbajul corpului. Da, nimic de spus, și aceasta este o putere, însă empaticii lărgesc aceste bariere.

Empaticii sunt capabili să meargă în pantofii celor din jur, să simtă ce simt aceștia și astfel îi pot ghida atunci când au cea mai mare nevoie.

Empaticii sunt genul de persoane care pot învăța din succesul dar și din eșecul celor din jur.

Acest sentiment este un dar, așa că folosește-l în favoarea ta.

2. Ești propriul tău erou emoțional

Poate fi destul de greu să te confrunți atât cu emoțiile tale, cât și cu cele ale oamenilor din jur, însă dacă vei ști să înveți din acestea, le vei transforma imediat în superputeri.

Empatia de sine este capacitatea de a înțelege ceea ce simți și de a acționa în favoarea ta. În acest mod, îi vei putea ajuta și pe cei din jur, să își înțeleagă mai bine sentimentele.

Să ne gândim la o situație: un președinte este pe cale să preia frâiele unei țări. El nu știe cum vor afecta măsurile sale populația și nu îi pasă de sentimentele celor din jur. Dacă ar fi empatici și ar ști cât de mult contează comunicarea cu cei din jur, lucruruile ar sta diferit.

Dacă ai putea să îi dai din superputerea ta, probabil că l-ai învăța cum iubirea față de semeni este mult mai importantă decât orice lege întocmită. Acest mod de gândire ar putea schimba o lume întreagă. Deci da, empaticii pot schimba lumea.

3. Nu emani negativitate

Persoanele empatice sunt foarte conștiente de cât de mult rău poate face energia negativă, deoarece au simțit-o pe pielea lor.

Empaticii pot recunoaște energia negativă de la distanță, deoarece vor simți repulsie. De asemenea, empaticii pot simți și energia negativă dintr-o încăpere, chiar dacă acolo nu mai este nicio persoană. Poate că a avut loc o discuție mai aprinsă și astfel energia este încă prezentă.

Empaticii pot transforma energia negativă într-una pozitivă și pot trata supărările oamenilor.

Dacă soluționarea unei proleme stă în mâinile tale, fă-o deoarece este super puterea ta!

4. Sensibilitatea te înalță

Fiind empatic, probabil că te-ai simțit de foarte multe ori inconfortabil, ai suferit, însă ai trecut ușor peste aceste probleme. Te-ai vindecat singur. Pot spune chiar că un empatic are până și simțurile obișnuite, mult mai dezvoltate decât ale celor din jur. Pentru tine, recuperarea după un impact negativ constă în odihnă, relaxare, poate chiar ascultarea unei anumite melodii.

Cum spuneam, empații simt diferit, deci chiar și mirosul este mult mai ascuțit, așa că poți folosi aceste superputeri în favoarea ta. Ce ai zice să îți deschizi o companie de parfumuri, de exemplu sau, de ce nu, având simțul estetic dezvoltat, de ce nu începi o afacere cu amenajări interioare?

Empaticii sunt persoane care pot oferi celor din jur cadouri pe care nimeni altcineva nu le va putea oferi. Sunt acele persoane care lasă amintiri puternice în urma lor.

Empatia este o super putere, folosește-o în favoarea ta!

 

Sursa: Secretele.com
Categorii