Horoscop

5 zodii își întâlnesc marea iubire foarte curând!

 

 

 

 

Dragostea are diverse gusturi. Pentru unii poate să fie foarte amară, să aibă un gust pe care nu ar mai dori să îl simtă niciodată, în timp ce pentru alții este atât de dulce și de plăcută încât ar dori să trăiască veșnic în acea senzație.

 

Berbec

Faptul că întotdeauna gândul tău este la propria persoană a îndepărtat pe tot parcursul timpului foarte multe persoane iubitoare de lângă tine. Însă, aparent, acelea nu erau potrivite pentru tine. Din fericire o să faci cunoștință cu o ființă altruistă care o să-ți înțeleagă perfect dorința de a te gândi cam non-stop numai și numai la tine.

Loading...

Rac

Fiind o persoană sensibilă ai avut parte de multe răni sentimentale din partea unor oameni care nu aveau o inimă la fel de blândă și iubitoare precum a ta. Însă din fericire vei întâlni în sfârșit omul potrivitcare îți va oferi iubirea blândă de care tu ai nevoie pentru a fii fericit. Asta o să îți aducă liniște în suflet și o să te determine să trăiești viața mult mai ușor și mult mai plăcut. O să începi să vezi tot ceea ce este în jurul tău dintr-o perspectivă mult mai corectă, ceea ce o să îți simplifice viața la cote maxime.

Fecioară

Selectivitatea ta ți-a adus singurătate, însă și multe beneficii. Nu ai lăsat pe oricine să pătrundă în viața ta, iar asta te-a scutit de foarte multe lucruri rele. Ai standarde înalte și incredibil de greu de atins, însă dragostea îți zâmbește! Iar așa îți dăruiește o persoană perfectă pentru tine care atinge cu succes fiecare standard în parte. Aveți sute de lucruri în comun și vă preocupă același domeniu și mod de viață. Asta vă va apropia foarte tare și va face ca viața de cuplu să fie foarte ușoară și plăcută. Veți fii suflete pereche după o viață împreună.

Capricorn

Singurătatea ta este una asurzitoare care îți oferă o stare continuă de tristețe și melancolie permanentă. Însă așa cum fiecare sac își are peticul așa și tu își ai sufletul pereche care abia așteaptă să îl întâlnești. Vei întâlni o persoană minunată care cu siguranță o să îți facă viața mult mai plăcută. Alături de acea persoană o să ai parte de experiențe de neuitat pe care le vei povesti tuturor cu zâmbetul pe buze chiar și după ce vor trece zece ani de când acestea se vor întâmpla. Viața ta va deveni mult mai fericită și mult mai liniștită.

Pești

Datorită unor alegeri proaste ai ajuns să suferi profund din dragoste. Ai ezitat mereu să asculți și sfaturile celor din jur chiar și atunci când totul arăta că aceștia au dreptate. Însă greul a trecut și experiențele te-au transformat într-o persoană mult mai selectivă și mult mai atentă la oamenii pe care îi lași să îți intre în suflet. Tocmai deaceea vei știi sigur că următoarea persoană pe care o vei întâlni este cea potrivită, căci cu siguranță dacă va reuși să treacă de toate „probele de rezistență” pe care tu le-ai pus inimii va știi să îți aducă adevărata fericire.

 

Sursa
Categorii