Sfaturi utile

10 secrete pe care niciun frizer nu ți le va spune

 

 

10 secrete pe care niciun frizer nu ți le va spune

 

Am ieșit de coafor frumoasă, părul strălucea, era bine aranjat. Am încercat acasă același lucru, și am fost dezamăgită. Totul din cauza faptului că frizerii știu anumite secrete, pe care refuză să le împartă cu alții.

  1. Toată atenția la vârfuri

Doar femeile care au pielea capului uscată, au nevoie de hidratare pe toată lungimea părului, inclusiv la rădăcini. De obicei, pielea capului elimină o cantitate suficientă de grăsime, de aceea dacă nu-ți speli părul în fiecare zi, balsamurile pentru rădăcină dar va îngreuna părul și îl va face murdar vizual. De aceea, frizerii sugerează utilizarea balsamului pe 2/3 din lungimea părului.

 2. Dă clamele cu fixativ

Pentru ca toate clamele să nu alunece din păr, ține minte o șmecherie. Înainte de a le pune în cap, dă-le cu fixativ. Lasă-le un pic să se usuce.

3. Treci la mătase

Este cunoscut faptul că dacă vei șterge părul cu o bucată de mătase, el va căpăta un luciu aparte. Dar puțini sunt cei care știu că cel mai bine este să dormi pe o pernă din mătase. Bumbacul îmbibă umezeala părului, de aceea dimineața părul tău arată ca o explozie.

4. Masează-ți capul

Masajul făcut în timpul dușului, poate părea o pierdere de timp, dar el chiar stimulează creșterea părului și întărește rădăcinile.

5. Pieptenele

Majoritatea femeilor pe parcursul mai multor ani fac una și aceeași greșeală-periază părul ud cu un pieptene simplu. Acest lucru este inadmisibil. Cel mai bine este să faci asta cu un pieptene cu dinții rari, astfel părul tău va avea mai puțin de suferit.

6. Coadă lungă fără extensie

Nu toată lumea se poate lăuda cu păr lung, iar extensiile nu sunt în măsura posibilităților tuturor. Există o ieșire simplă din situație. Un truc mic, și părul tău va fi motiv de admirație.

7. În direcția greșită

Toată viața ai folosit clamele cu partea văluroasă în sus. De fapt totul ar trebui să fie invers. Partea văluroasă a fost creată pentru a fi mai simplu să-ți aranjezi părul – pentru a-l ține.

8. Ascundem rădăcinile

Sfat pentru blonde. Dacă  ți-ai vopsit demult părul, și nicidecum nu poți ajunge la frizerie, va trebui să-ți ascunzi rădăcinile crescute. Pentru asta vei avea nevoie de șampon uscat și de un pieptene, cu ajutorul căruia vei face un zig-zag.

9. Părul neascultător

Mereu se vor găsi câteva fire de păr, care nu vor vrea deloc să te asculte și vor sta așa cum vor ele. Nu trebuie să-ți inunzi părul cu fixativ. Pentru luptă vei avea nevoie de o obișnuită periuță de dinți, pe care vei pulveriza un pic de fixativ. Apoi cu grijă dai peste firele rebele.

10. Coada pufoasă

Cât de trist nu ar fi, dar uneori ai în cap doar câteva fire de păr, din care iese o codiță de șoricel. Există un secret care va ajuta ca vizual coada ta să fie pufoasă și frumoasă. După ce ți-ai legat părul în coadă, împarte-o în două, și partea de jos prinde-o cu o clamă mică.

 

Imagini pentru cele mai sofisticate coafuri

 Sursa: Eu știu




Categorii