Ingrediente :
• 3 oua
• 250 g zahar
• 125 ml ulei
• 125 ml lapte
• ½ plic praf de copt
• 320 g faina
• sucul unei jumatati de portocala
crema de branza :
• 250 g branza dulce
• 2 linguri zahar
• 1 ou
• cirese din compot
Mod de preparare:
Mixam ouale intregi impreuna cu zaharul si sarea. Adaugam uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt.
Lasam compozitia sa se odihneasca putin timp in care pregatim crema de branza.
Mixam cateva minute branza cu oul, zaharul si sarea pana obtinem o compozitie cremoasa.
Amestecam apoi cele doua compozitii si turnam in forme astfel incat sa nu fie pline pentru ca ele vor creste.
Deasupra punem din loc in loc cirese din compot, scurse in prealabil.
Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute, la foc potrivit sau pana incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!