Aperitive si Gustari

Un aperitiv delicioas făcut din dovlecei și carne tocată! Arată pur și simplu minunat și are un gust și mai bun!

 

 

Un aperitiv delicioas făcut din dovlecei și carne tocată! Arată pur și simplu minunat și are un gust și mai bun!

 

Ingrediente:

  • Carne tocată, 700 g;
  • Dovlecei, 2 buc.;
  • Ceapă, 1 buc.;
  • Roșii, 2 bucăți;
  • sare și piper după gust;
  • Brânză, 100 g;
  • orice verdețuri;
  • Usturoi, 3 căței;
  • 3 linguri de maioneză.

Mod de preparare:

Luați orice carne tocată doriți și amestecați-o cu ceapă tocată mărunt.

Condimentați cu sare și piper, adăugați condimentele preferate și amestecați.

Tăiați roșiile în felii, tocați mărunt ierburile, dați brânza pe o răzătoare mare și tocați usturoiul.

Amestecă brânza, ierburile, maioneza și usturoiul până se omogenizează.

Tăiați dovleceii în cercuri și așezați-i pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Formați carnea tocată în șnițele în funcție de numărul de dovlecei.

Așezați șnițelele peste dovlecei, cu roșiile deasupra.

Coaceți timp de 30 de minute la 180 de grade în cuptor.

Scoateți-l și întindeți umplutura deasupra, coaceți încă 5-10 minute.

Când serviți, puteți presăra cu ierburi proaspete. Acest aperitiv cu dovlecei merge bine cu diverse garnituri și salate de legume proaspete.

 

Pofta buna!

 Sursă




Categorii