Stiri

A fost cea mai luxoasă și cea mai scumpă nuntă din istorie. Toți invitații au fost uimiți când au văzut ce cadouri scumpe îi aștepta pe fiecare la masă. Fiecare invitat a plecat de acolo mai bogat

 

 

 

 

În unele zone ale globului se obișnuiește ca tinerii căsătoriți să ofere daruri simple invitaților, ca o formă de mulțumire. Cele mai populare daruri sunt sticlele de vin, dar te asigurăm că nu acest lucru nu s-a întâmplat și aici, n-ai văzut niciodată o nuntă mai elegantă și mai scumpă ca aceasta.

Când Shaikh Fahad bin Nasser bin Sabah Al Ahmad, nepotul Emirului din Kuwait, s-a căsătorit cu nepoata unui important om de afaceri, Fay bint Loay bin Jassim Al Kharafi, nunta lor a fost atât de măreață încât a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din întrega lume.

Imagini ale ,,Marii Nunți Regale” au circulat peste tot pe internet, dar nu doar pentru cât de măreață a fost petrecerea de după, ci datorită darurilor pe care tinerii căsătoriți le-au oferit invitaților!

Aparent, toți invitații din clasa de sus, VIP-uri ale statelor arabe, au primit inele cu diamante. Deși nunta a avut loc acum doi ani, povestea acesteia încă circulă pe rețelele sociale datorită inelelor extrem de scumpe dăruite ca florile invitaților.

Cea mai scumpa nunta din lume

CEA MAI SCUMPĂ NUNTĂ EVER! Un MILION de trandafiri albi, un tort de 4 metri  si palatul lui Winston Churchill, pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)

The richest oligarch's son wedding Gutseriev! Jenifer Lopez,Iglesias,Sting  - YouTube

 

 

Sursa: DeFemei
Categorii