Remedii naturiste

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări! ”Penicilina Rusească”

 

 

10 sfaturi care chiar funcționează date de cele mai frumoase femei. Cum să arăți mai tânără fără machiaj

 

 

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această rețetă timp de 7 zile, pe stomacul gol.

Usturoiul combinat cu miere și ghimbir ajută la recuperarea pacienților ce au urmat ședințele de chimioterapie. Principalul ingredient al său este alicina care este optimizată prin expunerea la căldură. Pentru cele mai bune rezultate ale usturoiului, este necesară curățarea și zdrobirea fiecărui cățel de usturoi în parte. Mai trebuie să-l ții la aer timp de 15 minute înainte să-l mănânci.

Pentru a prepara rețeta usturoiului cu miere și ghimbir este necesară următoarea metodă: taie în cubulețe 2-3 căței de usturoi și pisează totul cu o lingură de miere și adaugă puțin ghimbir.

Pentru un efect cât mai bun și rapid, este necesar să consumi zilnic această combinație de ingrediente.

După numai 7 zile, efectele ar trebui să fie tămăduitoare și te vei simți mult mai bine, indiferent dacă suferi de boli cronice sau ești sănătos tun. Acest amestec trebuie consumat dimineața pe stomacul gol!

 

 Sursă 
Categorii