Povesti de viata

A ramas VADUVA dupa ce a adus pe lume cel de-al optulea copil. Toata lumea o FELICITA pe MAMA pentru DECIZIA LUATA!

 

 

 

 

O femeie de 27 de ani traieste o adevarata drama dupa ce sotul ei a murit. Acesta a decedat imediat dupa ce ea a adus pe lume cel de-al optulea copil.

Cloe Green, 27 de ani, si-a pierdut sotul dupa ce a adus pe lume cel de-al optulea copil al cuplului. A ramas singura cu copiii dupa ce James, in varsta de 31 de ani, a murit.

In ciuda faptului ca ii este foarte greu singura, Cloe Green spune ca este determinata sa isi creasca singura cei opt copii. Femeia a povestit pentru Daily Mail ca sotul ei a murit in somn. A incercat sa il resusciteze, dar nu l-a mai putut salva.

Loading...

Cloe si James se cunosteau de cand erau mici si s-au casatorit de tineri. Singurul regret, spune ea, este ca nu au avut o fotografie de familie impreuna cu cei opt copii:  Lacey, 2 ani. Megan, 4 ani, Miley, 3 ani, Lexi, 20 de luni, Leo, 9 ani, Elijah, 11 luni, Levi, 6 ani, Oliver, 5 ani.

James a murit la 12 saptamani dupa ce a devenit tata pentru a opta oara.

„A fost dintr-o data si socant. Mi se rupe inima cand ma gandesc ca James nu va mai fi aici sa-si vada familia. Cand s-a intamplat, am vrut sa plang, dar m-am uitat la cele opt fetele ale sufletelor care acum depind de mine. Si mi-am dat seama ca trebuie sa fac asta pentru ei si pentru James”, a declarat Cloe.

„Nimeni nu il poate reinlocui. Ii placea enorm de mult sa fie tata. Sunt devastata ca a plecat dintre noi, dar multumita ca si-a vazut visul implinit de a avea 8 copii”, a mai spus ea.

 

Imagine similară

Sursa
Categorii