Salate

Aceasta salata chiar trebuie incercata. Se face rapid si rezultatul este extrem de apetisant

 

 

 

 

Ingrediente:

Ciuperci marinate – 1 borcan;

Mărar proaspăt;

Ceapă verde;

Cartofi fierți – 3 bucăţi;

Maioneză;

Morcov marinat “în stil coreean” – 200 g;

Cașcaval tare – 200 g;

Carne fiartă – 200 g;

Castraveți marinați – 3 bucăţi

 

Mod de preparare:

1. Luați o formă în care veți pregăti salata şi aranjați în ea ciupercile cu pălăria în jos.

2. Tăiaţi mărunt mărarul şi ceapa verde. Presăraţi-le peste ciuperci.

3. Tăiaţi cartofii fierţi cubuleţe mici sau altă formă dorită şi aşezaţi-i peste verdeaţă. Ungeţi-i cu maioneză.

4. Apoi aranjaţi morcovul marinat. Presăraţi caşcavalul ras şi ungeţi cu maioneză.

5. Tăiaţi carnea bucăţi mărunte şi aşezaţi-o în formă. 6. deasupra cărnii puneți castarveţii marinaţi , pe care îi ungeţi cu maioneză. 7. Acoperiți forma cu un platou şi “răsturnați” salata. Scoateți cu acurateţe forma. 8. Salata este gata savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii