Ingrediente:
Ciuperci marinate – 1 borcan;
Mărar proaspăt;
Ceapă verde;
Cartofi fierți – 3 bucăţi;
Maioneză;
Morcov marinat “în stil coreean” – 200 g;
Cașcaval tare – 200 g;
Carne fiartă – 200 g;
Castraveți marinați – 3 bucăţi
Mod de preparare:
1. Luați o formă în care veți pregăti salata şi aranjați în ea ciupercile cu pălăria în jos.
2. Tăiaţi mărunt mărarul şi ceapa verde. Presăraţi-le peste ciuperci.
3. Tăiaţi cartofii fierţi cubuleţe mici sau altă formă dorită şi aşezaţi-i peste verdeaţă. Ungeţi-i cu maioneză.
4. Apoi aranjaţi morcovul marinat. Presăraţi caşcavalul ras şi ungeţi cu maioneză.
5. Tăiaţi carnea bucăţi mărunte şi aşezaţi-o în formă. 6. deasupra cărnii puneți castarveţii marinaţi , pe care îi ungeţi cu maioneză. 7. Acoperiți forma cu un platou şi “răsturnați” salata. Scoateți cu acurateţe forma. 8. Salata este gata savurați cu plăcere!
Pofta buna!