Remedii naturiste

Acest amestec actioneaza ca un medicament-minune. Oricine l-a încercat știe cât de eficient este. Poate fi folosit atât de copii, cât și de adulți

 

 

 

 

Acest amestec de semințe de in și miere este folosit de zeci de ani de cei care în mod regulat vindecă și îti întăresc imunitatea cu remedii naturale. Acționează ca un medicament-minune cu efect universal și acest lucru se datorează compoziției bogate și puternice a acestor două ingrediente în mod individual.

Și anume, semințele de in sunt o sursă incredibilă de fibre alimentare, omega-3, majoritatea vitaminelor B, magneziu, seleniu și fosfor. Această sămânță îmbunătățește semnificativ metabolismul, curăță eficient intestinele de deșeurile reziduale și de excrementele dure, pietrificate, care la rândul lor ajută organismul să scape de kilogramele în plus mai repede și mai ușor.

Pe de altă parte, mierea completează acțiunea inului și beneficiază în continuare întregul organism. Datorită efectului său antimicrobian, luptă împotriva agenților patogeni și accelerează vindecarea stomacului.

În plus, cel mai important rol al acestui amestec este că curăță plămânii , vindecă tusea și ajută la eliminarea mai ușor a mucusului acumulat din plămâni . Amestecul poate fi folosit atât de copii, cât și de adulți, după consultarea unui medic, după cum citiți mai jos raportul dintre ingrediente:

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ADULTI:

500 g miere de pajiște (poate fi mai tare)

suc de 1 lămâie

3 linguri de seminte de in

1 lingura de seminte de mustar alb

INGREDIENTE NECESARE PENTRU COPII PASTI 3 ANI:

500 g de salcâm sau altă miere ușoară

suc de 1 lămâie

2 linguri de seminte de in

1 lingurita de seminte de mustar alb

Deși gustul este plăcut, puteți adăuga și cacao organică, care conține fier și este un remediu excelent pentru anemie.

PROCEDURĂ:

Se macină semințele de in și pudra de muștar (muștar). Stoarceți sucul de la o lămâie mare (sau două mai mici), apoi adăugați-l în borcanul cu miere. Se amestecă bine pentru a dilua niște miere. Adăugați condimentele măcinate în mierea diluată și amestecați încet până când mierea a absorbit complet ingredientele. Acoperiți și dați la frigider.

UTILIZARE:

3×1 lingurita pe zi pentru copii si 3×1 lingura pentru adulti. Din cauza sucului de lămâie, amestecul trebuie lăsat la frigider. Întotdeauna iau acest remediu naturist de îndată ce gâtul începe să-mi zgârie.

Comentariul Snezhanei Iovanova: “”Iau acest medicament de acum 28 de ani și până astăzi dau rețeta oricui are nevoie de el, în special celor care suferă de bronhopneumonie și bronșită, după ce folosesc acest medicament plămânii sunt limpezi, fără urme de pneumonie sau bronșită.

Citiți și următoarea rețetă, care este excelentă pentru a elimina mucusul din plămâni:

RETETA: MIERE SI RADICA DIN OMAN

Dacă nu aveți cunoștințe despre ierburi, cereți unui specialist în plante medicinale să vă aducă pelin. Curățați bine rădăcina, tăiați-o în bucăți și puneți-o într-un borcan. Ar trebui să umpleți jumătate din borcanul de 750 ml cu rădăcină și apoi să umpleți cealaltă jumătate cu miere.

Întoarce borcanul pentru câteva zile pe o parte, apoi pe cealaltă, pentru a amesteca ingredientele. După câteva zile, medicamentul poate fi utilizat și se recomandă păstrarea la frigider.

În timp ce mierea ameliorează iritațiile din gât și plămâni, pelinul are un efect antibacterian și descompune cu succes mucusul din plămâni. Când ai o problemă de tuse, și poate ca măsură preventivă, consumă o lingură din acest remediu natural în fiecare zi.

 

Sursa
Categorii