Remedii naturiste

Acest gest pare simplu, dar rezultatul lui nu e deloc banal. Afla mai jos cum sa elimini blocajele care iti ingreuneaza viata

 

 

 

 

Multe persoane se confrunta cu probleme de sanatate, greutati in viata chiar daca se zbat cat de mult pot, insa aceste probleme ii urmaresc frecvent.
Ce ati zice daca v-as spune ca aceste probleme sunt in stransa legatura cu campul energetic? Ei bine afla ca orice problema, fie ca este de sanatate, emotionala sau de orice alta natura poate fi rezolvata destul de usor cu ajutorul mudrelor.

Afla mai jos cum sa elimini blocajele care iti ingreuneaza viata!
– pentru eliminarea mucusului, vindecarea plamanilor, infectiile bronsice, tuse, raceli, astm, infectiile sinusurilor – INVATA SA PRACTICI MUDRA LINGA

Cum sa o practici :

Mudra Linga este mudra caldurii si energiei

Metoda:

Uneste degetele mainilor tinand degetul mare al mainii stangi in sus, inconjurat de degetul aratator si degetul mare ale mainii drepte, si invers.

Specialitate:

Caldura va fi generata in corp. Consuma lapte, suc de fructe , mai multa apa pentru practicarea acestei mudre cu multiple beneficii.

Durata:

Poti sa o parctici oricand, dar ai grija la durata, intrucat te va face sa transpiri, daca exercitiul este facut in exces.

 

– pentru imunitate, pentru imbunatatirea vederii si eliminarea stresului dar si pentru restabilirea echilibrului vitaminelor din organism. Se practica in general si pentru imbunatatirea calitatii vietii – INVATA SA PRACTICI MUDRA PRANA

Cum sa o practici :

Mudra Prana este mudra vietii

Metoda:

Uneste varfurile degetelor mic, inelar si mare, iar pe celelalte doua degete tine-le ridicate. Pune mana pe genunchii indoitii si nu uita sa tii palmele in sus; pune putina presiune pe varfurile degetelor.

Specialitate

Cum aceasta este mudra vietii, ea imbunatateste calitatea vietii asa cum am mentionat mai sus.Totodata persoanele slabe devin mai puternice. Aceasta mudra are capacitatea de a elimina blocajele de la nivelul vaselor de sange daca este practicata in mod regulat.

Durata

Chiar daca durata nu este specificata, este indicat sa practici aceasta mudra timp de 20-30 minute pe zi.

 

 

– pentru diabet, afectiuni ale ficatului, reducerea nivelului colesterolului – INVATA SA PRACTICI MUDRA AGNI

Cum sa o practici:

Intinde degetul inelar in podul palmei si impinge-l cu degetul mare. Pune apoi palmele pe genunchii indoiti, cu fata in sus. Pune presiune in podul palmei, incercand sa relaxezi restul mainii.

Durata:

Practica aceasta mudra 20-30 de minute zilnic.

 

Sursa: Ph-online
Categorii